Fliser

Fliser fra FC Beton produceres i flere forskellige størrelser og typer. Her på siden finder du vores udvalg af fliser.

Flisetyper

Hos FC Beton producerer vi fliser i flere forskellige størrelser og farver. Alle vores fliser støbes i beton på vores egne cementstøberier.

Udover fliser producerer vi også belægningssten. Forskellen på fliser og belægningssten er størrelsen, hvor en belægningssten defineres som:

Stenens længde divideret med tykkelse er mindre end eller lig med 4.

Så med en flise på 30x30 cm er længden af flisen 30 cm. Divideres denne med tykkelsen 6 cm giver det 5, hvilket er større end 4 og dermed er der tale om en flise.

Blandt vores fliser har vi nogen som ifølge denne definition burde være listet under belægningssten, men da de oftest benyttes i kombination med andre fliser, har vi valgt at samle dem under fliser. Der er her tale om de mindste af fliserne, som 20x20x5 cm. fliser, som ifølge definitionen ikke er fliser.

Fliser slides meget forskelligt afhængigt af hvor fliserne ligger. Fliser i en indkørsel belastes eksempelvis hårdere end fliser på en terrasse, da der normalt parkeres en personbil i indkørslen. Fliser i en indkørsel skal derfor være kraftigere end fliser på en terrasse for ikke at knække. For at gøre det lettere for dig at vælge de rigtige fliser, har vi valgt at opdele vores fliser efter hvor de er bedst anvendelige. Du kan derfor nemt finde de fliser som du bør bruge hvis du skal anlægge en indkørsel, samt de fliser du bør bruge til anlæg af en terrasse. Vælg herunder hvilke fliser du vil kigge nærmere på.

 


Hvis du skal anlægge en havesti eller lignende, er det også vores terrassefliser du skal kigge på.

Skal du lave en rådhusbelægning skal du udover fliser også bestille kopsten (kopsten benævnes også brosten).

Hvor bruges fliserne

Udover fliser til indkørsel og fliser til terrassen producerer vi også andre typer af fliser. Det er eksempelvis skridsikre fliser som anvendes til opbygning af en kørestolerampe eller lignende hvor underlaget skal være mere skridsikker end en normal flisebelægning.

Vi producerer også fortovsfliser i forskellige størrelser og med / uden armering. Disse forhandles oftest til erhverv, men private kan også købe vores fortovsfliser.

Afhængigt af hvor stort et pres fliserne skal kunne modstå skal tykkelsen af fliserne øges. Derfor er det ikke så nødvendigt med tykke fliser på terrassen som det er i indkørslen. Jo større flisernes areal er, jo tykkere skal de også være.

Uanset om du kigger på vores terrassefliser, fortovsfliser, riflede fliser eller fliser til indkørsel er de alle støbt i beton og dermed betonfliser.

Den høje flisekvalitet

Vi har produceret fliser og belægningssten i over 80 år og vi har altid haft stor fokus på den høje kvalitet. Derfor udvikler vi også løbende kvaliteten af vores fliser og belægningssten.

Vi tester løbende vores betonvarer i det interne laboratorium så vi sikrer at vores fliser fortsat har den høje og ensartede kvalitet som vi sætter en ære i.

Igennem vores målrettede arbejde med kvalitet på fliser er du som kunde sikret fliser med lang levetid.

Vores fliser har en høj målenøjagtighed, hvilket betyder at den nye terrasse eller indkørsel med fliser kan anlægges præcist som det er planlagt.

Vi har udviklet overfladen på vores fliser så muligheden for at skride og falde er mindsket, og samtidig er overfladen på fliserne mere modstandsdygtig overfor mos og alger så vedligeholdelsen af fliserne mindskes bedst muligt.

Hvordan bestilles fliser hos FC Beton?

Hvis du vil bestille fliser til den nye indkørsel eller terrasse, kan du finde de fliser du skal bruge her på fc-beton.dk. Du kan bestille det antal fliser du skal bruge her fra vores webshop med levering i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Enkelte af vores fliser kan ikke bestilles her i webshoppen. Der er tydeligt angivet ved den enkelte flise hvis den ikke kan bestilles fra webshoppen. Disse fliser kan i stedet bestilles via telefon 98 34 34 11 eller mail salg@fc-beton.dk.

Ved hver type af fliser er der angivet hvor mange stk. der skal bruges pr. m2, så det er nemmere at beregne hvor mange fliser der skal bestilles.

For at gøre det endnu lettere at bestille fliser har vi udviklet en fliseberegner hvor du kan indtaste mål på arealet der skal lægges fliser på, vælge et læggemønster og herefter få mulighed for at bestille de fliser der skal bruges til anlægsarbejdet.

Offentlige institutioner kan også bestille fliser, belægningssten og andre betonvarer samt grus og sand her fra webshoppen. Når alle fliserne er fundet og lagt i kurven kan der indtastes EAN nummer sammen med de øvrige kundeinformationer. Efter bestillingen fremsender vi en elektronisk faktura på de bestilte fliser.

Hvis du søger bestemte størrelser af fliser har vi forsøgt at gøre det nemmere at finde de rigtige fliser ved at inddele dem på forskellige lister. Du kan derfor se vores havefliser i forskellige størrelser her:

På hver af siderne vil du også kunne finde fliser i den halve størrelse, så på siden med 30x30 fliser kan du også finde 15x30 cm fliser, på siden med 40x40 fliser kan du også finde 20x40 fliser, på siden med 50x50 fliser kan du også finde 25x50 fliser og på siden med 60x60 fliser kan du også finde 30x60 fliser. FC Beton producerer også endnu større fliser som Soldaterfliser og Bordurfliser. Soldaterfliser er 90 cm. lange og 45 cm. eller 60 cm. brede. Bordurfliser er 30 cm. brede, og kan være 60 eller 90 cm. lange. Se vores udvalg af Soldaterfliser og vores udvalg af Bordurfliser.

Alle fliserne forhandles i farverne grå og koksgrå. Fliser i farven hvid lagerføres ikke, men hvide fliser kan bestilles på salg@fc-beton.dk eller tlf. 98 34 34 11

Erhvervssamarbejde

Som erhvervsdrivende anlægsgartner, brolægger, entreprenør eller lignende med et større forbrug af fliser har du mulighed for at indgå et erhvervssamarbejde med os. Igennem en samhandelsaftale er du sikret en større rabat på bestillinger af fliser.

Erhvervsdrivende kan logge ind her på fc-beton.dk og bestille til den reducerede pris udenfor vores normale åbningstid, eller der kan bestilles via telefon 98 34 34 11 eller mail salg@fc-beton.dk.

Du finder mere om vores samhandelsaftale på siden: Samhandel Erhverv.

Levering af fliser

Vi leverer fliser til alle brofaste adresser i Danmark, og kører således fliser ud til adresser på Sjælland, på Fyn samt i Jylland i byer som eksempelvis Slagelse, Næstved, Farum, Greve, Albertslund, Hedehusene, Roskilde, Helsingør, Ringsted, København, Odense, Middelfart, Fredericia, Nyborg, Holbæk, Svendborg, Korsør, Esbjerg, Sønderborg, Haderslev, Ringkøbing, Holstebro, Lemvig, Struer, Herning, Ikast, Viborg, Skive, Silkeborg, Skanderborg, Kolding, Vejle, Horsens, Aarhus / Århus, Odder, Auning, Grenaa, Ebeltoft, Randers, Thisted, Brovst, Aabybro, Aalborg, Nørresundby, Klarup, Storvorde, Hadsund, Hobro, Aars, Suldrup, Støvring, Svenstrup, Godthåb, Vodskov, Sæby, Frederikshavn, Skagen, Brønderslev, Hjørring, Hirtshals og Hanstholm.

Leveringen af fliser sker normalt indenfor 10 dage, men fliser kan, ved ønske om det, ofte leveres hurtigere. Kontakt os gerne på 98 34 34 11 eller salg@fc-beton.dk for aftale om hurtig levering af fliser.

I Jylland, ved levering til adresser beliggende nord for Aarhus leveres fliserne af vores egne lastbiler hvorpå der er monteret en kran. Kranen gør at vi kan løfte pallerne ind over en hæk, et hegn eller lignende. Levering på Sjælland og Fyn samt adresser syd for Århus sker oftest med andre vognmænd som aflæsser pallerne med truck. Det betyder at trucken skal kunne køre om bag hækken hvis fliserne ønskes der.

For at det er muligt at læsse og aflæsse fliserne skal de være på paller. Webshoppen beregner automatisk hvor mange paller der skal bruges til leveringen og pallerne tilføjes til ordren. Når pallerne er tømte, kan de returneres til os.

Prisen for levering af fliserne afhænger af leveringsadressen samt antallet af bestilte paller. Du kan læse mere om prisen for levering og paller samt dine muligheder for returnering af pallerne på siden Direkte levering.

Inspiration


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her