Granitsten til haven eller indkørslen

Her finder du vores grå og sorte granitsten.
 
Sorte og grå granitsten pynter flot på terrassen, rundt langs huset eller i blomsterbedet.
 
    
   Skal du lave en lille parkeringsplads til traileren, kan du med granitsten hurtigt få anlagt et lille område hvor du kan parkere den. Der er ikke meget vedligeholdelse når man bruger granitsten som bund på en parkeringsplads. Du kan følge samme fremgangsmåde som ved opbygning af indkørsel af granitskærver hvis du vil lave en parkeringsplads med granitsten til traileren.
    
   Granitsten i grå kan også kombineres flot med sorte granitsten eller eventuelt med fliser / belægningssten i rød eller andre farver.
    
   Hvis du vil kombinere forskellige farver af granitsten, vil vi anbefale enten at blande dem helt sammen inden de deles ud, eller adskille granitstenene ved at banke en tynd jernplade ned i jorden hvor skellet mellem farverne skal være. Det kan være en fordel at lægge et lag på 2-4 cm. stenmel under granitstenene. 

   Levering

   Bestiller du granitsten fra FC Beton har du også mulighed for at bestille levering. Vi leverer granitsten til Sjælland, Fyn og Jylland. Ved levering nord for Aarhus i Jylland kan vi læsse pallerne med granitsten af med kran, hvilket gør det muligt at løfte stenene ind i haven. Ved levering til adresser på Sjælland, Fyn eller syd for Århus i Jylland bliver granitstenene ofte aflæsset med truck, så disse paller kan stilles hvor trucken kan køre hen. Vi kan hverken læsse eller aflæsse uden at der er paller under vores produkter, og derfor tilføjer vi automatisk det antal paller som er nødvendige til din ordre.

   Når granitstenene er væk fra pallerne kan disse returneres til FC Beton. På siden direkte levering kan du læse meget mere om priser for levering, hvilke muligheder du har for at returnere de tomme paller og hvad pallerne koster.

   Ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid vil du også bestille flere paller, og da prisen for levering af granitsten og andet beregnes på baggrund af hvor mange paller der bestilles vil du ofte kunne få en billigere pris for levering på denne måde.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her