Tilbud Holmegårdssten

Hos FC Beton A/S finder du gode tilbud på Holmegårdssten. En holmegårdssten kaldes også for en Slotsbrosten, en Herregårdssten eller en Bondesten. Navnet ændrer ikke på størrelserne af belægningsstene.
 
Vi har løbende forskellige Holmegårdssten på tilbud, så du kan gøre en god handel og få rabat på dine Holmegårdssten, når du handler hos FC Beton A/S.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriBillige Holmegårdssten

FC Beton A/S i Frejlev, lidt udenfor Aalborg, producerer selv Holmegårdssten og andre typer af belægningssten. Udover selv at producere stenene, leverer FC Beton A/S også selv Holmegårdsstenene på adressen hvor de skal bruges. Det er derfor at FC Beton A/S kan levere så billige Holmegårdssten.
 
Selvom der er en god rabat at hente på de billige Holmegårdssten, er der ikke slækket på kvaliteten. Ligesom alle andre havefliser og andre betonprodukter fra FC Beton A/S er Holmegårdsstenene lavet med FC Kvalitet.
 

Tilbud på andet end Holmegårdssten

Har du ikke fundet den type belægningssten som du kigger efter, har vi også tilbud på andet end Holmegårdssten. Blandt andet kan du finde disse tilbud:

Levering af stenene

Alle de bestilte produkter fra FC Beton kan vi levere hos dig. Vi tilføjer automatisk det antal paller til din ordre som er nødvendigt for at produkterne kan læsse og aflæsses. Pallernes pris samt hvilke muligheder du har for at returnere pallerne igen kan du læse mere om på siden direkte levering. Her kan du også se hvad fragt til dit postnummer koster samt læse mere om leveringen.

Holmegårdssten som skal leveres til adresser nord for Aarhus i Jylland bliver altid kørt med vores egne lastbiler. Disse lastbiler har en kran påmonteret så vi vil kunne løfte pallerne med Holmegårdssten ind over hækken/hegnet og stille dem i haven hvis du ønsker dette.

Bestiller du til levering på Sjælland, Fyn eller adresser syd for Århus i Jylland, vil pallerne blive aflæsset med truck, og dermed skal trucken kunne køre derhen hvor pallerne med Holmegårdssten ønskes leveret.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til FC Beton A/S, så kan vi guide dig til hvordan du får de bedste billige Holmegårdssten til dit næste belægningssprojekt. Du kan ringe til FC Beton A/S på 98 34 34 11, eller sende en email på salg@fc-beton.dk
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her