Knust granit

FC Beton A/S forhandler og leverer knust granit i, sort og grå. Her finder du begge farver, men er du kun interesseret i en af farverne kan du kigge her:
    
   Det knuste granit er flot som et bunddække i blomsterbedet, men det kan også bruges som en del af terrassen.
    

   Knust granit i terrassen

   Vil du anlægge en terrasse med grå og sorte havefliser, kan du kombinere dette med områder hvor der er knust granit. Ved at udskifte enkelte fliser med knust granit skaber du en mere spændende overflade, og ved at kombinere forskellige farver kan du stimulere øjnene endnu mere.
    
   Du kan eventuelt grave en firkantet potte ned i jorden med hul i bunden, så du kan plante en flot plante midt i den knuste granit.
    
   En terrasse der kombinerer knust granit og terrassefliser er meget mere spændende at kigge på end en terrasse med samme farve og størrelse af fliser over det hele.

   Du kan også benytte knust granit som belægning i en indkørsel. Der er lidt arbejde med anlægget, men det er forholdsvist nemt at komme igennem anlæg af indkørsler med knust granit. Følg eventuelt vores gør det selv guide: Granitskærver i indkørsel hvis du vil anlægge en ny indkørsel med knust granit.

   Levering af granitten

   Bestiller du knust granit hos FC Beton kan vi levere til størstedelen af Danmark. Vi leverer normalt indenfor 10 dage. Ved levering til adresser syd for Aarhus i Jylland, på Sjælland eller Fyn læsses pallerne med den knuste granit ofte af med truck, så vi kan stille pallerne hvor trucken kan komme til. Levering til adresser nord for Århus i Jylland sker med vores egne lastbiler som er forsynet med en kran som gør det muligt at løfte pallerne med granitsten ind over hegnet eller hækken hvis der er ønske om dette.

   Når pallerne med granitsten er tømte kan de tomme paller returneres til FC Beton. Du kan læse meget mere om paller, returnering og priser på siden direkte levering.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her