Tilbud Bondesten

FC Beton A/S har gode Bondesten på Tilbud, så hvis du leder efter et godt tilbud på bondestenen til dit næste belægningsprojekt, kan du finde det her.
 
Bondesten kaldes også for Herregårdssten, Slotsbrosten, 14/21 eller Holmegårdssten, og målene på bondestenene er, ligesom målene på sten med de andre navne, 14x21 cm.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori


Billige Bondesten

I Frejlev, udenfor Aalborg, ligger cementstøberiet FC Beton A/S, hvor Bondestenene produceres. Ved selv at producere og levere de populære Bondesten, kan FC Beton A/S levere billige Bondesten til indkørsler, terrasser og andre belægningsprojekter i de danske haver.
 
Prisen for leveringen af de billige Bondesten afhænger af hvor mange paller der bestilles, og af hvor langt Bondestenene skal transporteres. Vil du gerne kende fragtprisen på dine Bondesten på tilbud, kan du indtaste dit postnummer på siden Direkte Levering.

Bestiller du de billige Bondesten til levering på Sjælland, Fyn eller adresser beliggende syd for Aarhus i Jylland, benytter vi ofte eksterne fragtmænd, som aflæsser pallerne med truck. Det betyder at vi vil kunne stille pallerne med bondesten hvor trucken kan komme til at køre hen.

Ved bestilling af Bondesten til levering nord for Århus i Jylland benyttes altid vores egne lastbiler som kan aflæsse pallerne med kran. Det betyder at disse aflæsninger kan foregå over et hegn eller en hæk hvis dette ønskes.

Vi kan kun læsse og aflæsse vores bondesten og andre produkter når der er paller under produkterne. Derfor tilføjer vi automatisk det nødvendige antal paller til din ordre.

Flere gode tilbud

Søger du andre typer af havefliser, belægningssten eller andre betonprodukter, kan du finde nogle gode tilbud her:


Har du nogle spørgsmål vedrørende Bondesten, sidder det kompetente personale fra FC Beton A/S klar til at besvare spørgsmål pr. telefon 98 34 34 11 eller pr. mail salg@fc-beton.dk. Vi kan også fortælle dig om hvilke af de billige Bondesten du skal købe på tilbud, for at opnå den største rabat.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her