Tilbud Støttemure

Skal du holde styr på niveauerne i haven, kan du her på FC Beton A/S´ hjemmeside finde gode betonprodukter til at bygge en støttemur af. Og lige her finder du de støttemure i beton som er på tilbud lige nu.
 
Hos FC Beton A/S har vi flere forskellige betonprodukter der er beregnet til at bygge støttemure af. Vil du have et godt tilbud på støttemure til haven, er det her du skal kigge.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

 

Billige støttemure i beton

FC Beton A/S støber selv betonelementerne som kan benyttes til at bygge en støttemur af. Derfor er det muligt at sælge støttemur-produkterne billigt.
 
Søger du efter andre produkter der skal gå sammen med den billige støttemur, kan vi anbefale at kigge nærmere på de andre tilbud vi har, så du eksempelvis kan lave en terrasse som går hen til støttemuren.

Levering af støttemursten

Vores støttemursten på tilbud kan vi levere ligesom vi kan med alle vores andre produkter. Bestiller du til levering i Jylland på en adresse nord for Aarhus, Fyn kører vores egne lastbiler altid ud og leverer. Her kan vi med kran løfte pallerne af, og dermed kan vi løfte dem ind i haven. Ved levering syd for Århus, på Fyn eller Sjælland benyttes ofte andre vognmænd som ikke har en kran på lastbilen. Derfor aflæsses pallerne med støttemursten med truck så disse paller kan stilles hvor trucken kan komme til.

Det er nødvendigt at der er paller under vores produkter da vi ellers ikke kan flytte med dem, og dermed heller ikke læsse/aflæsse dem. Vi tilføjer derfor automatisk paller til din ordre i takt med at du bestiller flere produkter. Vil du gerne vide mere om fragtpriser, paller og returnering af pallerne når det er tømt for betonelementerne til opbygning af en støttemur, kan du læse mere på siden direkte levering.

Andre gode tilbud

Af andre tilbud på forskellige betonprodukter kan vi anbefale:
 

Har du spørgsmål omkring støttemure, er du velkommen til at ringe til FC Beton A/S på 98 34 34 11 eller til at skrive en mail og sende den til salg@fc-beton.dk.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her