Knækfliser

Knækflisen er velegnet til brug for udarbejdelse af niveauforskelle i haver, til at afgrænse bede mv. Knækfliserne var meget populære i 80'erne men har haft et par år i skyggen, mens andre betonprodukter har været mere populære at benytte som støttemur.
 
Knækfliserne er dog blevet meget populære de sidste par år, hvilket kan skyldes kombinationen af det grove udseende med de mange brugsmuligheder.
 

  Grå knækfliser
  Pris pr. stk 73,44 DKK
  Læg i kurven
    

   Brug knækfliser i haven

   Knækfliserne har et groft retro look og får tankerne til at gå tilbage til dengang man som barn løb rundt i haven derhjemme. Dengang hvor langt størstedelen af blomsterbedene i de danske villahaver var omkredset af knækfliser.
    
   Udover at blive brugt til afgrænsning af bede, er knækfliser også rigtigt gode hvis man vil arbejde med niveauforskelle i haven. Knækfliserne kan benyttes til at lave en havemur som holder på jorden, og evt. kan lave blomsterbede i flere niveauer.

   Teknisk information

   Knækfliser
   Dybde x længde
   40 x 55 cm.
   Knækfliser
   Tykkelse
   7 cm.
   Ca. vægt/stk
   18 kg.
   Ca. Antal/m2
   13 stk.

    
   Med en knækflise fra FC Beton A/S får du et godt kvalitetsprodukt som holder i mange år. Har du spørgsmål vedrørende bedafgrænsning, støttemure eller andre spørgsmål relateret til knækfliserne er du velkommen til at ringe til os på 98 34 34 11 eller sende os en mail på salg@fc-beton.dk

   Priser

   Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på knækfliser, og bestiller du knækfliser sammen med andre produkter fra FC Beton har du mulighed for at opnå billige priser på leveringen også.

   Du finder også billig fliselim hos FC Beton så du kan lime knækfliserne sammen til en støttemur.

   Levering

   Knækfliserne kan leveres direkte i størstedelen af Danmark. Levering af knækfliser i Jylland ved adresser nord for Aarhus sker altid med FC Betons egne biler, mens levering af fliserne til adresser på Fyn og Sjælland samt syd for Århus ofte foregår med eksterne vognmænd. Ved levering med egne lastbiler kan vi løfte pallerne af med kran, så vi kan løfte dem ind i haven hvis der er ønske om det. De eksterne vognmænd aflæsser med truck, så her skal trucken kunne køre på fast underlag til leveringsstedet.  Normalt leveres knækfliser indenfor 10 dage, men det kan være muligt ved hasteordre at få en hurtigere levering.
    
   For at få en pris for levering af knækfliserne kan du indtaste dit postnummer på siden Direkte levering. Prisen for levering afhænger af afstanden fra FC Beton til leveringsadressen samt antallet af bestilte paller. Der er 48 stk. knækfliser på en palle.
    
   På siden direkte levering kan du også læse mere om hvorfor det er nødvendigt at vores knækfliser og andre produkter er på paller og hvad prisen for disse paller er. I takt med at der er brug for flere paller tilføjes disse automatisk til bestillingen.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her