Plantesten 25x50x14 sort FC-Støttemursten

Plantesten i beton kendes også som 8-tal sten og benyttes til flere forskellige formål. Du kan sætte en række plantesten og fylde rummene op med muldjord for herefter at plante blomster i dem. Derfor kendes disse sten som plantesten. Vi levere dine sten til Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan også selv afhente hos FC Beton i Aalborg.

   Udover at lave en enkelt række med plantesten til at plante blomster i kan Sort plantesten 25x50x14 også benyttes til såvel støttemure som til støjmure mv.

   En støttemur eller støjmur opbygget med Sort eller Grå 25x50x14 FC-Støttemursten kan beplantes med blomster i det øverste skift, idet hullerne i Sort 25x50x14 FC-Støttemursten kan fungere som plantekumme.

   Sort/grå 25x50x14 FC-Støttemursten er udformet således, at det er muligt at dreje en støttemur eller en støjmur i alle retninger uden anvendelse af specielle sten eller tilhugninger. Samtidig giver tandhjulsvirkningen en god låsevirkning og dermed også maksimal stabilitet.

   Grå/Sort 25x50x14 FC-Støttemursten kan efterfyldes med grus og sand eller beton og/eller jernarmering, samtidig med at støttemuren evt. kan drejes. Herved er der mulighed for at opbygge en støttemur der kan tåle stor jordtryk.

   De Grå/Sorte støttemursten er herudover velegnet til eksempelvis en støjmur, idet 25x50x14 FC-Støttemursten har en ujævn facade. Denne ujævne facade giver den bedst mulige lydabsorbering.

   Denne sten til støttemure og plantesten går også under navnet super 8 sten eller 8-tal sten.


   Plantesten som mur
   Hældning på støttemur af plantesten
   Du kan læse mere op opbygning af støttemure i vores gør det selv guide her på fc-beton.dk

   Du finder gør det selv guiden her: Hvordan bygger jeg en støttemur?

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her