Plantesten 25x50x14 sort FC-Støttemursten

Plantesten i beton kendes også som 8-tal sten og benyttes til flere forskellige formål. Du kan sætte en række plantesten og fylde rummene op med muldjord for herefter at plante blomster i dem. Derfor kendes disse sten som plantesten. Vi leverer dine sten til Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan også selv afhente hos FC Beton i Aalborg.

   Udover at lave en enkelt række med plantesten til at plante blomster i kan grå plantesten 25x50x14 også benyttes til såvel støttemure som til støjmure mv.

   En støttemur eller støjmur opbygget med grå 25x50x14 FC-Støttemursten kan beplantes med blomster i det øverste skift, idet hullerne i grå 25x50x14 FC-Støttemursten kan fungere som plantekumme.

   Grå 25x50x14 FC-Støttemursten er udformet således, at det er muligt at dreje en støttemur eller en støjmur i alle retninger uden anvendelse af specielle sten eller tilhugninger. Samtidig giver tandhjulsvirkningen en god låsevirkning og dermed også maksimal stabilitet.

   Grå 25x50x14 FC-Støttemursten kan efterfyldes med grus og sand eller beton og/eller jernarmering, samtidig med at støttemuren evt. kan drejes. Herved er der mulighed for at opbygge en støttemur der kan tåle stort jordtryk.

   De grå støttemursten er herudover velegnet til eksempelvis en støjmur, idet 25x50x14 FC-Støttemursten har en ujævn facade. Denne ujævne facade giver den bedst mulige lydabsorbering.

   Denne sten til støttemure og plantesten går også under navnet super 8 sten eller 8-tal sten.


    

   Plantesten som mur

   Du kan læse mere op opbygning af støttemure i vores gør det selv guide her på fc-beton.dk

   Du finder gør det selv guiden her: Hvordan bygger jeg en støttemur?

    

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her