Få hjælp til at fjerne alger, eller bestil fliserens og fjern selv algerne

Algefjerner

Du kan bruge algefjerner til at fjerne alger fra de fleste overflader, som fliserne på terrassen, taget, husets facade og lignende. Hos FC Beton kan du bestille koncentreret algefjerner i en 5 liter dunk som kan opblandes med vand til behandling af ca. 2.500 m2. Ønsker du ikke selv at bruge algefjerneren kan du som en service bestille os til at komme ud og fjerne alger.Det er altid lettere, hurtigere og billigere at forebygge end at reparere, også når det kommer til mos og alger. Hvis taget, indkørslen eller huset er fyldt med mos og alger vil regnvand ikke løbe så hurtigt af og det vil holde overfladen fugtig i længere tid, hvilket formindsker levetiden.

Algefjerner til terrasse og indkørsel

Vi anbefaler at købe en 5 liter fliserens sammen med nye havefliser eller belægningssten, så du kan komme i gang med den forebyggende behandling allerede første år. Med den koncentrerede algefjerner som opblandet med vand kan fjerne alger fra ca. 2.500 m2, vil de fleste have algefjerner nok til ca. 10 år i en dunk.

En gang årligt blandes algefjerneren med vand i en rygsprøjte og på ganske kort tid vil hele belægningen rundt om huset kunne være behandlet.

Forlæng tagets levetid

Vores algefjerner kan også bruges til at fjerne alger fra hustage, hvilket gør at tagets overflade hurtigere vil tørre efter regnvejr og dermed vil du forlænge tagets levetid. Ønsker du ikke selv at gå rundt på taget og sprøjte algefjerner på, kan vi hjælpe dig med opgaven. Herover kan du se priserne for algebehandling af tage. Priserne afhænger af husets areal. Der må højst være 4 meter op til tagets tagrende for at vi kan fjerne alger fra taget.

Behandles en terrasse, facade eller et tag som er grønt vil der typisk gå 2 uger før du begynder at kunne se resultatet af behandlingen.

Afhængigt af vejrforholdene vil algefjerneren have en forebyggende effekt i op til 9 måneder efter behandling.

Værd at vide om mos og alger

Mos og alger vokser typisk i mindre sprækker hvor de kommer til at virke som en svamp der suger vand til sig. Dermed overføres fugt til facaden, belægningen, taget eller anden overflade som det vokser på. Den konstante fugt ændrer levetiden til den negative side, så hvis du ønsker lang levetid til din flisebelægning, facade og tag, så skal du bekæmpe mos og alger.

Skal vi fjerne alger og mos?

Vi rykker ud i det meste af Danmark med vores algefjerner og behandler fliser, tage og facader. Du kan bestille behandling med algefjerner på adresser i Jylland, på Fyn og Sjælland.
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her