COVID-19 TILTAG

I forbindelse med pandemien som har forandret hele vores samfund, har FC Beton fortaget ændringer i vores arbejdsgange for at sikre de bedste forhold for såvel kunder som medarbejdere.

 

Vi har åbnet for ekspedition, dog med forbehold.  Vi tillader kun 2 kunder, ud over personalet, i forkontoret.  Vi oplever (heldigvis) stadig, at rigtig mange private kunder og erhvervskunder afhenter fliser og belægning. For at mindske ventetiden opfordrer vi derfor til at bestilling sker inden ankomst til fabrikken.

OBS! Fra og med mandag 29/11/2021 er der igen krav om at benytte mundbind/visir på vores kontorer.


PRIVATE KUNDER

Private kunder opfordres til at bestille på webshoppen.


Vi opfordrer til at man bestiller varer inden man kører ud på fabrikken.  På den måde kan vi bedre sikre hurtig og effektiv ekspedition.

Ønsker du ikke at tage en palle med ved afhentning af fliser, fravælges dette under "levering"


ERHVERVS KUNDER

Vi opfordrer ligeledes erhvervskunder til at bestille inden I kører ud til fabrikken.  Bestil via jeres erhvervslogin,  ring 98343411 eller send en mail til salg@fc-beton.dk  Har du ikke et erhvervslogin kan du skrive til salg@fc-beton.dk

 

AFHENTNING

Kør direkte frem til skiltet ”afvent truck for ekspedition”, har du bestilt hjemmefra, så har truckchaufføren dine papirer klar.

 

AFLEVERING AF RETURPALLER

Kør direkte frem til skiltet ”afvent truck for ekspedition" så hjælper truck chaufføren dig.  Private kunder:  HUSK ordre nr. og konto nr. til korrekt kreditering af paller.

 

 

Vi beklager selvfølgelig de udfordringer og ventetid som ændringerne evt. medfører for dig, men håber at vi kan hjælpe hinanden med at få det bedste ud af situationen.

 


 


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her