Mørtelsiloer til byggepladser

FC Beton leverer mørtelsiloer til eksempelvis byggepladser. Fordelen ved at få mørtel til en byggeplads leveret i en mørtelsilo er, at murerne, håndværkerne eller entreprenørerne mv. kan bestille mørtel og cement doseret i et ønsket KC (Kalk Cement) blandingsforhold fra mørtelsiloen inkl. vand. Hertil er der, ved ønske om en mere lind mørtel, mulighed for manuelt at tilsætte yderligere vand. Mørtel, cement og vand blandes automatisk, hvorefter KC-blandingen kan flyttes i eksempelvis en trillebør.

KC-blandinger bestilles som hele eller som halve blandinger. En hel KC-blanding indeholder ca. 230 kg., og fylder omkring 2 stk. fyldte trillebørere. Tilsvarende indeholder en halv KC-blanding ca. 115 kg., og fylder omkring 1. stk. fyldt trillebør.

 

Få et tilbud på mørtel i mørtelsilo

Prisen på mørtel fra mørtelsiloer afhænger af flere forhold, såsom hvilken slags mørtel der skal bruges, hvor meget mørtel der skal bruges og hvor mørtlen skal bruges. Herudover har det naturligvis også betydning i hvor lang tid en mørtelsilo skal stå på en ønsket adresse.

Få et godt tilbud på mørtel i mørtelsiloer ved at kontakte os på salg@fc-beton.dk. For at kunne give et tilbud på mørtel i mørtelsiloer bedes mailen indeholde følgende oplysninger:

1. Hvor mange mørtelsiloer der skal bruges

2. Hvilken type mørtel mørtelsiloen / mørtelsiloerne skal indeholde

3. Hvor meget mørtel der forventes forbrugt

4. På hvilken adresse mørtelsiloen / mørtelsiloerne skal leveres og afhentes

5. I hvor mange dage mørtelsiloen / mørtelsiloerne forventes at skulle bruges

 

Kvalitet på mørtel i mørtelsiloer

Mørtel i mørtelsiloer er den samme type af mørtel, dvs. vådmørtel, som ligeledes kan købes i bigbags, i småsække mv. på vores webshop. Kendetegnet for vores mørtel i mørtelsiloer er derfor en ensartet mørtel, som er let at arbejde med.


 


Hvordan leveres mørtelsiloer

FC Beton leverer mørtelsiloer til byggepladser i en radius indenfor 50 km. fra fabrikken i Drastrup ved Aalborg.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her