Antal:

Slotsbrosten m/slået kant sort / koksgrå 14x21x7 - UDSOLGT, produceres først efterår 21

Herregårdssten
Pris:

145,19 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: sbtms
DB nummer: 5696594
Antal m2 pr. palle: 9.41 m2
Antal pr. m2
34 stk
Vægt pr. m2.
155 kg
 
Antal:
 

Udregn fragtprisProduktbeskrivelse

Herregårdssten i 7 cm tykkelse til indkørslen i sort / koksgrå giver et flot resultat, når belægningen skal fornyes.

Herregårdssten 14x21x7

 

 

Sort / koksgrå Slotsbrosten m/slået kant 14x21x7 er særdeles velegnet til indkørslen. Stenens tykkelse sikrer, at biler kan køre hen over belægningen uden risiko for at stenen knækker. Det er nødvendigt med disse tykkere slotsbrosten for at opnå en stabil belægning i indkørslen og få et flot resultat, der holder i mange år. Ved gangarealer og terrasser kan den tilsvarende slotsbrosten i 6 cm tykkelse vælges. Den tyndere slotsbrosten fås ligeledes i sort / koksgrå og flere øvrige farver og farvemix.

 

 

Husk også at belægningen før afsluttes med de store kantblokke 14x21x14 m/slået kant for at sikre en stabil indkørsel, der ikke skrider ud, og som holder sig flot i mange år. Du kan vælge kantblokke i samme farve som belægningen, eller du kan mixe og vælge kantblokke i en anden farve end belægningen for at opnå mere farvespil i din indkørsel.

 

 

Du kan med fordel læse vores Gør det selv-guide til anlægning af ny indkørsel, hvis du selv skal stå for den nye belægning: Gør det selv indkørsel hjælper dig fra start til slut.

 

 

Når du bestiller slotsbrosten på fc-beton.dk kan du også bestille stabilgrus og afretningssand for at opnå et solidt underlag under den nye belægning samt fugesand som skal fejes oven på belægningen efterfølgende.

 

 Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her