Billige priser på Lecablokke

I disse tider, hvor gør-det-selv bølgen har oplevet en renæssance, er der rigtigt mange af os, der opsøger steder til at købe byggeprodukter for at føre vores byggedrømme ud i livet. Det er dog de færreste af os, der har ubegrænsede midler, så det kan være en rigtig god idé at kigge sig omkring, når man vælger byggematerialet, hvilket kan lede frem til at man vælger letblokke frem for mursten.

Hvad er Leccablokke?

Leccablokke er beton, hvori der er blandet letklinkernødder i betonblandingen som alternativ til sten. Dette gør, at man får et materiale, der ikke vejer meget og samtidig har Lecablokke priser, der er en del lavere end eksempelvis rene betonvægge.

Deres lette densitet gør dem meget nemme at arbejde med, hvis man er glad amatør, og når prisen samtidig ikke er i top, er det et materiale, der bestemt er værd at overveje, hvis man skal bygge indervægge.

Er Lecablokke et billigt materiale?

Priser på Lecablokke kan selvfølgeligt variere fra forhandler til forhandler, men generelt er Lecablokke et økonomisk fornuftigt materiale at anvende.

Gipsvægge kan umiddelbart laves billigere, men ved denne type vægge vil man næsten ikke kunne undgå at skulle gå på kompromis med kvaliteten i forhold til en væg af Lecablokke. Skal man have en gipsvæg af ordentlig kvalitet, vil den med isolering faktisk komme til at koste stort set det samme som de priser, der er for Lecablokke.

Hvis du er opmærksom på Lecablokke priser, når du besøger de forskellige forhandlere, så kan du spare rigtigt meget. En væg, der er lavet af betonelementer vil for eksempel koste over dobbelt så meget som en væg, der er bygget af Lecablokke. Her skal man desuden også huske på, at betonelementer også er tungere, hvilket kan gøre dem en del sværere at arbejde med, hvis man er ene om arbejdet.

Endeligt så er der også de klassiske murstensvægge. En væg af Lecablokke til standardpris, vil cirka koste 800 kroner pr. kvadratmeter, når den er færdig. En murstensvæg vil koste cirka 400 kroner mere og tager også længere tid at bygge.

Hvor fås Lecablokke billigst?

Her hos FC Beton prøver vi altid på at være konkurrencedygtige på prisen. Både når det gælder priser for Leceblokke, men også priser for alle vores andre produkter. Finder du andre steder som har billigere priser på Lecablokke er du velkommen til at kontakte os.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her