Betonsand

Skal du blande beton til støbning af glatte overflader som en bordplade eller gulve skal du bruge betonsand i en blanding med vand og cement.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriSkal du støbe større arealer kan du også få leveret færdigbeton fra FC Beton i stedet for selv at blande betonen af støbesand, cement og vand. Vi kan køre ud med den færdigblandede beton til størstedelen af Nordjylland.

Vores betonkanon kan række op til 45 meter så vi vil kunne aflæsse betonen fra stor afstand.

Udover betonsand har vi også mange andre typer af grus og sand som du kan bestille fra FC Beton. Vi har altid billige priser på sand og grus til støbning. Du kan eksempelvis finde vores støbemix som giver en stærkere beton, men også en mere ru beton end med en blanding af betonsand.

Levering

Vi leverer betonsand til størstedelen af Danmark i bigbags eller småsække. Ved leveringer til adresser syd for Aarhus i Jylland, på Sjælland og Fyn benytter vi ofte andre vognmænd som aflæsser pallerne med truck. Derfor kan vi stille pallerne hvor trucken kan køre dem hen. Ved leveringer på adresser nord for Århus i Jylland vil vi altid benytte vore egne lastbiler som har påmonteret en kran. Kranen kan løfte pallerne med betonsand ind over et rækværk, en hæk eller lignende hvis der er ønske om det.

For at vi kan levere grus, sand og andre produkter bliver vi nødt til at have dem på paller. Derfor bliver der også pålagt et gebyr til bestillingerne for de paller der skal bruges. Webshoppen beregner automatisk hvor mange paller der skal bruges til leveringen. Når du har tømt pallerne for betonsand og øvrige produkter har du mulighed for at returnere pallerne til FC Beton. Læs eventuelt mere her om levering og returnering af paller.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her