Antal:

Løv Slotsbrosten m/slået kant halve 14x10,5x6 - UDSOLGT, produceres først efterår 21

Løvmix herregårdssten
Pris:

5,00 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: sbtlh6
DB nummer: 5361292
Antal stk pr. palle: 360 stk
Antal pr. m2
68 stk
Vægt pr. stk.
1.91 kg
 
Antal:
 

Udregn fragtprisProduktbeskrivelse

Halve Slotsbrosten / Herregårdssten i farvemixet løv. Belægningsstenene måler 14 x 10,5 cm og er 6 cm tykke. Bestil online her på fc-beton.dk og få leveret dine nye belægningssten i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Belægningssten 6 cm Løv - Halve herregårdssten

Slotsbrosten er det navn som vi bruger om vores belægningssten på 14 x 21 cm med slået kant, mens andre bruger navne som Bondesten, Herregårdssten og Holmegårdssten.

Belægningsstenene har den halve længde af de normale 14x21x6 cm Slotsbrosten og anvendes ofte i kombination med disse. Laves der et læggemønster i halvforbandt bruges de Halve Slotsbrosten som den yderste sten i belægningen, mens de hele bruges til resten af belægningen.

Løvfarvede Herregårdssten bruges også ved anlæg af cirkelformede belægninger, hvor den kombineres med løvfarvede centersten og cirkelsten.

6 cm tykke belægningssten som disse er anvendelige til anlæg af såvel terrasse som indkørsel til normale personbiler. Ved anlæg af indkørsel eller anden belægning med tungere trafik vil vi anbefale at benytte de 7 cm eller tykkere belægningssten.

Hvis du skal i gang med et gør det selv anlægsprojekt har du også mulighed for at leje forskellige maskiner og værktøj til udførelsen af arbejdet her på fc-beton.dk. Se eksempelvis vores udvalg i:

For at hjælpe dig yderligere på vej har vi også lavet en række forskellige guides som kan hjælpe dig igennem arbejdet med anlæg af den nye indkørsel, terrasse eller andre gør det selv projekter. Se eksempler på vores gør det selv guides her:

  • Anlæg en terrasse
  • Gør det selv indkørsel

Du kan også kigge nærmere på andre af vores betonfliser og belægningssten. Se eksempelvis:

  • Terrassefliser
  • Terrasse belægningssten
  • Fliser til indkørsel
  • Belægningssten til indkørsel

Hvis du mangler gode råd eller vejledning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 34 34 11 eller mail salg@fc-beton.dk.Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her