Tilbud på Havefliser

Hos FC Beton A/S har vi ofte nogle forskellige typer af havefliser på tilbud. Det betyder at du som kunde kan købe billige fliser til haven, når du blot holder øje med vores gode tilbud.
 
Det er forskelligt hvilke havefliser vi har på tilbud, og dermed er det også forskelligt hvilke havefliser du kan købe med rabat.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori


Billige havefliser

Selv når vi ikke kører tilbud på vores havefliser, er priserne stadigvæk helt i bund, så du altid kan finde billige havefliser her på fc-beton.dk. Vores billige havefliser leveres i sort og grå, og i størrelser fra 15x15 cm over 20x20, 25x25, 30x30, 40x40, 50x50 og 60x60 havefliser.
 
De fleste forskellige varianter har også halve størrelser, så den halve til 60x60 er 30x60 osv.
 

Levering af de billige fliser

Bestiller du vores havefliser på tilbud kan du også få dem leveret. Vi tilføjer automatisk paller til ordren da havefliserne skal være på pallerne for at kunne flyttes. Når du har tømt pallerne for de billige havefliser kan du returnere pallerne til FC Beton.
 
Vi leverer altid med vores egne lastbiler til adresser nord for Aarhus i Jylland. Vores lastbiler er udstyret med en kran, så vi kan løfte pallerne med havefliser ind i haven. Bestiller du vores havefliser på tilbud eller andre af vores produkter med levering ved adresser syd for Århus, på Fyn eller Sjælland sker aflæsningen ofte med truck, og vi kan derfor stille pallerne med de billige havefliser hvor trucken kan komme til at læsse af.

Andre tilbud på fliser

Udover vores tilbud på havefliser, har vi også ofte tilbud på følgende:
 
Kan du ikke finde den haveflise som du leder efter, er du velkommen til at ringe til os på 98 34 34 11 eller til at sende en mail på salg@fc-beton.dk. Så skal vi nok hjælpe med at finde frem til den billige haveflise som du leder efter.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her