Hvide havefliser

Hos FC Beton A/S producerer og forhandler vi hvide havefliser. Det er ikke alle vores hvide havefliser som du kan finde her på siden. Herunder kan du se et udvalg af vores hvide fliser. Finder du ikke den størrelse som du skal bruge er du velkommen til at kontakte os på salg@fc-beton.dk eller telefo 98 34 34 11 og få et godt tilbud på de hvide fliser til haven.

Havefliser 30x30 hvid
Pris pr. stk 17,63 DKK
Læg i kurvenVil du gerne se hvordan de hvide havefliser kan se ud i haven rundt om huset, kan du kigge med i videoen her på siden.
 
Hvis du gerne vil benytte hvide havefliser, vil vi anbefale at lave en form for kombination med de sorte havefliser, så man skaber en stor kontrast.
 
Det er også muligt at lave en stor farvekontrast ved at blande de hvide betonfliser med sorte granit skærver, eller kombinationen mellem sorte havefliser og hvide granitsten.

Til at hjælpe med at finde frem til det rigtige antal fliser der skal bruges til terrassen eller indkørslen, kan du prøve vores fliseberegner. Du kan ikke vælge hvide havefliser i beregneren, men antallet af grå havefliser vil være det samme som du skal bruge af de hvide havefliser.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her