Tilbud Belægningssten

Billige belægningssten kan altid findes på fc-beton.dk, men skal de være rigtigt billige, skal det være de belægningssten som vi har på tilbud.
 
Vi har næsten altid tilbud på belægningssten, og præsenterer her vores udvalg af de billige belægningssten, som nu kan købes med rabat.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriBillige belægningssten

De mange forskellige typer af belægningssten som du finder hos FC Beton A/S, er altid billige. Vi producerer og leverer selv vores belægningssten, og derfor kan vi lave så billige belægningssten til de danske haveejere.
 
Skal du bruge billige belægningssten til indkørslen eller billige belægningssten til terrassen, kan du finde nogle tilbud her på siden. På denne liste finder du kun belægningssten som er på tilbud. Belægningssten som ikke er på tilbud, sælges dog også til favorable lave priser / lavpris.
 
Finder du ikke de belægningssten eller havefliser som du leder efter her, kan det være at du skal kigge nærmere på:
 

Hjælp til valg af belægningssten?

Har du brug for hjælp til at vælge en billig løsning af belægningssten til din indkørsel eller til et andet belægningsprojekt, er du velkommen til at kontakte FC Beton A/S på telefon 98 34 34 11  eller på mail salg@fc-beton.dk
 
Vores dygtige medarbejdere vil gerne guide dig til at købe de rigtige belægningssten på tilbud.

Levering

Når du bestiller de billige belægningssten på tilbud fra FC Beton går vores logistikafdeling i gang med at sikre at du modtager stenene hurtigst muligt og selvfølgeligt på en sikker og forsvarlig måde. FC Beton leverer billige belægningssten til brofaste adresser i DK. Du kan derfor få leveret billige belægningssten til Haderslev, Sønderborg, Kolding, Vejle, Fredericia, Horsens, Skanderborg, Aarhus (Århus), Auning, Grenå, Ebeltoft, Randers, Hobro, Hadsund, Storvorde, Klarup, Støvring, Suldrup, Aars, Aalborg, Nørresundby, Svenstrup, Vodskov, Brønderslev, Hjørring, Hirtshals, Sæby, Frederikshavn, Skagen, Thisted, Brovst, Aabybro, Pandrup, Løkken, Blokhus, Støvring, Viborg, Silkeborg, Skive, Struer, Lemvig, Herning, Ikast, Ringkøbing, Holstebro, Middelfart, Odense, Nyborg, Svendborg, Slagelse, Kalundborg, Helsingør, Korsør, Holbæk, Ringsted, Roskilde, København, Albertslund, Hedehusene, Herlev, Greve, Nykøbing, Sakskøbing og Vordingborg mv.

Bestillinger med levering i Jylland til adresser nord for Århus sker altid med vores egne lastbiler, hvor vi kan løfte pallerne med belægningssten af med kran. Det betyder at vi kan løfte pallerne ind bag ved en hæk, et hegn eller lignende, hvis der er ønske om dette. Ved levering af de billige belægningssten på Sjælland, Lolland, Fyn samt adresser i Jylland, syd for Aarhus, benyttes eksterne fragtmænd som aflæsser med truck. Derfor kan disse palle stilles hvor trucken kan køre dem hen.

For at det er muligt at læsse og aflæsse belægningsstenene er det nødvendigt at de befinder sig på paller. Vi tilføjer derfor automatisk det nødvendige antal paller til din ordre. Når pallerne er tømt for de billige belægningssten kan pallerne returneres til FC Beton.

Du kan læse meget mere om levering, paller og returnering her.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her