Maskindudlejning

 

VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MASKINUDLEJNING

 

Her finder du de maskiner som du igennem maskinudlejning hos FC beton kan afhente eller få leveret. Udlejningsmaskinerne gør det nemmere at arbejde med anlæg af ny terrasse, indkørsel og lignende projekter.


Der er desværre ingen produkter i denne kategoriVed maskinudlejning her på fc-beton.dk kan du bestille dagsbeviser til de maskiner som du ønsker at leje. Du skal bestille dagsbeviser til det antal dage som du ønsker at have de udlejde maskiner til rådighed.

Under bestilling af maskinudlejning til afhentning bedes du skrive hvilken by du ønsker at afhente de lejede maskiner i samt hvilken dag. Bemærk at der kan være 3 dages leveringstid i den ønskede by. Du kan også skrive disse oplysninger til salg@fc-beton.dk. Længere nede på siden kan du se hvilke byer du kan vælge at afhente udlejningsmaskinerne i.

Bestiller du maskinudlejning til en weekend kan maskinerne afhentes eller leveres om fredagen, og tilbageleveres om mandagen. Ønsker du kun at benytte de udlejede maskiner i en dag i weekenden bestiller du kun et dagsbevis. Der er installeret GPS i maskinerne så hvis de benyttes i flere dage end der er bestilt dagsbeviser til, vil dette efterfølgende blive faktureret til lejer.

Hvis du ønsker at få udlejningsmaskinerne leveret kan du bestille et leveringsbevis. Du kan bestille leveringsbeviset så det gælder levering, afhentning eller både levering og afhentning.

Hvis uheldet er ude og der sker en skade på en maskine i lejeperioden er der er forsikring på maskinen. Der er en selvrisiko på forsikringen som betales af lejer. Du kan læse mere om forsikring, ansvar og selvrisiko i handelsbetingelserne punkt 17.4 Ansvar og forsikring.

Levering og afhentning på Sjælland

Vi kan levere maskinerne på både Sjælland, Fyn og i Jylland.

Vil du afhente den / de lejede maskiner på Sjælland er der mulighed for at gøre dette i følgende byer:

Afhentning af de lejede maskiner på Fyn

Bor du på Fyn er det muligt at afhente maskinerne i Odense


Maskinudlejning med afhentning i Jylland

I Jylland er der hvor der er flest byer med mulighed for at afhente de lejede maskiner. Du finder udlejningsmaskinerne i byerne:

Gode gør det selv projekter

Der findes mange gode gør det selv projekter som du kan kaste dig over, hvor nogen er lige til at gå til, mens andre enten kræver meget hårdt arbejde eller en maskine til at hjælpe. Da mange af de produkter vi sælger her på fc-beton.dk er gode til gør det selv produkter er det også naturligt for os at tilbyde maskinudlejning af maskiner som passer til disse gør det selv projekter.

For at hjælpe dig endnu mere med gør det selv projekterne har vi lavet en række guides som kan hjælpe dig igennem dit projekt. Du finder blandt andet:


Uanset om du ønsker at benytte belægningssten eller havefliser til belægning har du mulighed for at bestille dem her på fc-beton.dk. Du finder blandt andet følgende:


Vi ønsker dig god arbejdslyst.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her