Villavej

FC Beton kan levere materialer til anlæg af en villavej med belægningssten. Du kan bestille alt fra belægningsstenene til sand og grus.

Der er mange fordele ved anvendelse af belægningssten på en villavej. Belægningssten gør det blandt andet nemt at holde hastigheden nede for de køretøjer som kører på villavejen.

Ved at anvende belægningssten i forskellige farver er det muligt nemt at guide bilister og andre trafikanter som kører rundt på villavejen. Det kan være stoplinjer, midterstriber, parkeringspladser og meget andet som kan vises med belægningssten i forskellige farver.

Sammen med en villavej hører normalt et fortov, som hæves lidt op fra vejen med en kantsten. Fortovet kan belægges med belægningssten lignende dem som bruges til villavejen, men der kan også anvendes andre fliser som de store fortovsfliser.

For at lede regnvand hurtigt væk fra en villavej kan man anvende vandrender hvor regnvandet samles og føres til en brønd, eller der kan anvendes en speciel belægningssten som hedder græsarmering.

Med græsarmeringssten kan der vokse græs i huller mellem stenene. Dette giver et grønt og anderledes udseende på villavejen, og samtidig med at der kommer et grønnere udseende, vil regnvand hurtigt kunne trække ned ved græsset og dermed undgås vandpytter på villavejen.

For enden af mange villaveje er der en vendeplads, så større køretøjer som godstransporter der kommer ind på villavejen nemmere vil kunne komme til at vende rundt og komme ud fra villavejen igen. Anlægger man villavejen med belægningssten vil det være naturligt at anlægge vendepladsen med samme type belægningssten.

De fleste belægningssten som du kan købe hos FC Beton kan nedlægges med maskine, så anlæg af større arealer vil gå hurtigere end hvis det skulle lægges med håndkraft.

Igennem tæt samarbejde med erhvervsdrivende brolæggere, entreprenører og lignende vil den høje kvalitet på vores belægningssten betyde at villavejen får en lang levetid.

Den høje kvalitet på vores betonprodukter gør at vi har indgået samhandelsaftaler med flere erhvervsdrivende som jævnligt køber større mængder af betonfliser og belægningssten. Du kan også ansøge om en samhandelsaftale med FC Beton.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her