Hvilke belægningssten er gode til terrassen?

Der er ikke nogen belægningssten fra FC Beton som ikke kan bruges som terrasse belægningssten, men der vil sjældent være en grund til at vælge en belægningssten som er tykkere en 6 cm til terrassen.

FC Beton producerer både 7, 8 og endda 10 cm tykke belægningssten, men da der sjældent vil være det samme tryk på en terrasse som der kan være på en indkørsel fra bilen, eller en parkeringsplads hvor der også kører lastbiler, er der ikke nogen grund til at vælge de tykke belægningssten.

Vi forhandler forskellige typer af belægningssten som:


Herudover forhandler vi også vores Slotsbrosten som mange vil kalde for en Herregårdssten. Dette er den nok mest populære belægningssten i de danske haver. Vores slotsbrosten støber vi ikke kun i den velkendte grå farve, men vi laver også sorte, røde og gule Slotsbrosten.

Vil du hellere have en betonflise som har et større areal end belægningsstenene har vi samlet de fliser som vi mener, er de bedste terrassefliser.

Vores terrassefliser bliver lavet i både hvid og sort, og i flere forskellige størrelser. Du finder blandt andet disse størrelser på havefliser som er gode til terrassen.


Vi har også andre fliser som er det halve af de ovenstående størrelser, eksempelvis 20x40 og 30x60.

Når du skal anlægge ny terrasse, skal du huske at der skal bruges sand og grus til belægningsprojektet. Vi har de produkter du skal bruge i Big Bags som du kan bestille sammen med belægningssten og fliser.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her