Tilbud Betonfliser

FC Beton A/S har forskellige betonfliser på tilbud. Vi har samlet en liste over alle de betonfliser vi har på tilbud lige nu.
 
Betonfliserne dækker mange forskellige typer af fliser, fra belægningssten over havefliser, trappetrin og støttemure. Find et godt tilbud på de i forvejen billige betonfliser fra FC Beton A/S.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

 

Billige betonfliser

FC Beton A/S kan sælge billige betonfliser fordi vi selv producerer vores fliser og sten. Udover at producere betonfliserne, leverer vi også selv direkte på adressen hvor de skal lægges.
 
Derfor er det muligt at købe billige betonfliser hos FC Beton A/S. På denne side vil du blive præsenteret for endnu billigere betonfliser, da vi her har nogle som er sat på tilbud og hvor prisen derfor er endnu lavere.
 
Få en god rabat når du handler med FC Beton A/S og køb de billige betonfliser som er på tilbud.
 
Har du brug for hjælp, sidder vi klar ved telefon og mail til at besvare dine spørgsmål. Ring gerne til FC Beton A/S på 98 34 34 11 eller send en email til os på salg@fc-beton.dk
 
Du kan også kigge på nogen af de andre tilbudslister, som blandt andet dækker:
 

Levering af fliserne

Når du bestiller fliser hos FC Beton vil vi levere dem uanset om der er tale om de billige betonfliser på tilbud eller om der er tale om fliserne til normalpris. For at vi kan levere vores produkter skal vi have dem på paller, og derfor tilføjer vi også paller til din ordre.

Vi benytter altid vores egne lastbiler når vi leverer betonfliser til adresser nord for Aarhus i Jylland. Herpå har vi monteret en kran som gør at vi kan løfte pallerne ind i haven hvis du ønsker det. Har du bestilt med levering på Fyn, Sjælland eller til en adresse i syd for Århus i Jylland benytter vi ofte andre vognmænd som aflæsser de billige betonfliser med truck. Trucken kan stille pallerne hvor den kan komme til.

Vil du gerne vide mere om fragt, levering og paller kan du læse mere her.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her