Tilbud Terrassefliser

En ny terrasse behøver ikke være dyr. Vil du gerne have en billig terrasse belagt med terrassefliser i beton, har FC Beton A/S tilbud på terrassefliser, som gør at du kan få en billig ny terrasse.

Du kan få dine terrassefliser på tilbud leveret hjemme hos dig selv, ligesom du kan med andre betonfliser og belægningssten fra FC Beton A/S.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori


Billige Terrassefliser

I Frejlev lige udenfor Aalborg ligger Frejlev Cementstøberi A/S, eller populært sagt FC Beton A/S. Her støber vi selv alle vores terrassefliser, og da vi også selv sørger for leveringen hos dig, kan vi producere og levere billige terrassefliser til danske haver.

Terrassefliserne er alle af FC Kvalitet og holder i mange år. Så selvom du kan købe billige terrassefliser på tilbud, bliver du ikke nødt til at gå på kompromis med kvaliteten.

Levering

Ved bestilling af fliser som vores billige terrassefliser vil vores logistikafdeling gå i gang med at planlægge leveringen af din ordre. Vi leverer de bestilte produkter hurtigst muligt, hvilket for det meste er indenfor 10 dage. Ved levering til adresser nord for Aarhus i Jylland vil det være vores egne lastbiler som kører ud med terrassefliserne. Det betyder at vi kan læsse pallerne med fliser af med vores kran, og dermed er det muligt at løfte pallerne med fliser ind over en hæk, et hegn eller lignende og stille terrassefliserne inde i haven.

Hvis du bestiller til levering syd for Århus, på Fyn eller Sjælland er det ofte andre vognmænd som leverer terrassefliserne, og her aflæsses pallerne med truck. Pallerne kan derfor stilles hvor trucken kan komme til at køre dem hen.

For at vi kan flytte rundt på vores fliser og dermed gør det muligt at læsse og aflæsse fliserne er det nødvendigt at de står på paller. Derfor tilføjes der automatisk det nødvendige antal paller til din ordre som skal til for at vi kan levere terrassefliserne. Du kan læse meget mere om levering, paller og returnering af paller på siden direkte levering.


FC Beton A/S producerer og leverer også andet end de billige terrassefliser, så hvis du ikke finder hvad du søger efter her, kan du kigge nærmere på andre tilbud fra FC Beton A/S. Vi har blandt andet:
 
Er det svært at finde rundt i betonprodukterne, er du velkommen til at ringe til os på 98 34 34 11, eller til at skrive en email på salg@fc-beton.dk, så vejleder vi dig til at vælge de rigtige terrassefliser 
 


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her