Trafikregulering

Trafikregulering med betonbelægningBelægningssten i forskellige farver kan være med til at styrke signalværdien og informationsværdien fra vejen i trafikken.

Med veje anlagt med belægningssten i forskellige farver er der ikke hvide streger og fodgængerfelter der bliver slidt og utydeligt på samme måde som med en asfaltvej.

Med belægningsstenen og kantsten er det nemt at lave en midterrabat på en vej hvor der ikke skal være mulighed for at overhale, og med de rigtige belægningssten kan man tydeligt signalere til trafikanterne at her skal der køres med lav fart.

Det en nemmere at få vej og resten af bybilledet til at smelte sammen til en enhed når der anvendes betonfliser og andre belægningssten til anlæg af både vej, fortov, torv og parkeringspladser.

Anvender man belægningssten som græsarmering i trafikken giver man både et grønt præg, og samtidig vil man reducerer farten betragteligt.

Belægningsfraktionen, Dansk beton har udgivet temahæftet med navnet "Trafikregulering med betonbelægningssten - effektivt og æstetisk" som du gratis kan hente her hvis du gerne vil vide mere og regulering af trafik med betonfliser.

Vi tilbyder samhandelsaftaler til erhvervsdrivende der bestiller større mængder af belægning og andre betonvarer.

Til vinter kan FC Beton hjælpe med snerydning i Aalborg, Svenstrup, Frejlev, Nibe og andre byer nær Aalborg.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her