MaterieludlejningOBS: I ØJEBLIKKET FØRER VI IKKE UDLEJNINGSMATERIELHer kan du leje materiel som kan bruges hvis du skal til at anlægge en ny terrasse, indkørsel eller støbe et nyt fundament. Du finder flere forskellige typer af maskiner og værktøj til udlejning igennem FC Beton.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriNår du vælger at leje materiel igennem FC Beton køber du et eller flere dagslejebeviser benyttes ved afhentning af det udlejede.

Der er mulighed for at afhente det udlejede materiel i store dele af Danmark, så uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland har du mulighed for at afhente udlejningsmateriellet tæt på dig.

Leje i Jylland

I Jylland kan du hente materieludlejning i byerne


Udlejning på Fyn

Bor du på Fyn er der mulighed for at afhente det lejede materiel i Odense

Leje på Sjælland

Er du fra Sjælland har du mulighed for at hente de udlejningsmateriellet i byerne:


Hvis du ønsker at leje noget materiel som du ikke finder her på fc-beton.dk er du velkommen til at skrive til os på salg@fc-beton.dk. Så gør vi hvad vi kan for at skaffe sådan det til dig.

Gør det selv projekter

Mange af vores produkter som du kan købe her på fc-beton.dk bliver brugt til gør det selv projekter. Det er produkter som:


Med disse produkter bliver der knoklet rundt omkring i de danske haver med forskellige projekter som at lave en terrasse eller en ny indkørsel. Der bliver anlagt nye blomsterbede med granitskærverne som bunddække og der bygges støttemure som kan lave mere plane arealer i haven.

Vil du gerne i gang med et gør det selv projekt har vi lavet flere forskellige guides som du kan følge eller benytte som inspiration. Du kan blive guidet igennem områder som:


Du finder også andre gør det selv guides her på fc-beton.dk og de fleste af disse projekter vil kræve en del fysisk arbejde som dog vil kunne mindskes noget ved hjælp af vores udlejningsmaskiner og udlejningsværkstøj.

Levering af det lejede

Ønsker du at bestille levering af det lejede materiel kan du bestille et leveringsbevis. Du kan vælge mellem levering, afhentning efter endt leje eller både levering og afhentning. Ved udlejning af større materiel kan ud også leje en maskintransporter og selv sørge for afhentning og tilbagelevering af det lejede.

Når du har købt dit lejebevis kan du i feltet bemærkninger notere hvor du ønsker at afhente det lejede materiel eller du kan skrive en mail til salg@fc-beton.dk. Der kan være op til 3 dages leveringstid af materiellet på det enkelte afhentningssted, så du kan ikke forvente at kunne afhente det lejede før tidligst 3 dage efter du har bestilt.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her