Tilpasning af fliser og sten

TilpasningNår der arbejdes med belægning, vil der som oftest være behov for tilpasninger af stenenes eller flisernes størrelser. Det kan være i kanterne hvor det ikke kommer til at passe med hele betonfliser, eller det kan være fordi der skal laves et mønster hvor der indgår cirkler eller andet med belægningssten.

Ved at klikke på billedet kan du åbne en pdf med gode råd omkring tilpasning af havefliser og belægningssten.

Hos FC Beton kan du købe flere forskellige typer og størrelser af både sten og fliser. Du finder blandt vores betonfliser eksempelvis disse:

Derudover kan du også finde fliser ind imellem disse størrelser, som eksempelvis 15x30 cm, 20x40 cm, 30x60 cm havefliser osv.

Vores havefliser produceres og leveres i både sorte, grå og hvide farver.

Af vores belægningssten finder du blandt andet vores slotsbrosten som også kendes under navne som herregårdssten, bondesten eller holmegårdssten. Fælles for alle 4 navne på denne type belægningssten er at den måler 14x21 cm og leveres i forskellige tykkelser og farver.

Vi har også belægningssten som hollændersten eller karmona, og vi støber i flere farver som sorte belægningssten, røde belægningssten og gule belægningssten.


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her