Hvilke belægningssten er gode til indkørslen?

Som udgangspunkt er alle belægningssten fra FC Beton gode til at lave indkørsel med. Det vigtige når man vælger en belægningssten eller en flise til indkørslen er at man sørger for at den er mindst 6 cm tyk.

Alle vores belægningssten har et areal der er så lille så de 6 cm tykke belægningssten vil være tykke nok til en normal indkørsel til biler.

Vi støber selv vores belægningssten og vi producerer blandt andet vores Slotsbrosten i forskellige farver. Du kan finde disse farver på belægningssten fra FC Beton:


Der er forskellige niveauer af farverne og nogle farver bliver lavet i et mix af forskellige farver. Vores Slotsbrosten er den type af belægningssten som mange danskere vil betegne som en Herregårdssten, men når den bliver støbt på Cementstøberiet i Frejlev kaldes den for Slotsbrosten.

Udover de forskellige farver er der også forskel på form, størrelse og navn på vores belægningssten. Udover Slotsbrosten/Herregårdssten finder du blandt andet disse belægningssten til indkørsel:


Det er en god ide at lave noget kantsikring i indkørslen så belægningsstenene ikke skrider ud til siden. Husk også at bestille grus og sand til indkørslen.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her