Betonbelægning til boligvej

Betonbelægning til boligvejAnvendelse af betonbelægninger på boligveje giver et helt andet miljø end lige asfaltveje med skarp adskillelse af fortov og vej med en kantsten. Ved at lave en blødere adskillelse mellem fortov og vej med belægningssten opnår man en større følelse af at være på en plads hvor farten er lavere end at være på en vej.

Udover at kunne sænke farten på boligvejen har en ved med betonbelægning en lang levetid. Der er lavet mangeårige undersøgelser som viser at selv stærkt trafikbelastede betonstens veje har en lang levetid.

En anden stor fordel ved at benytte belægningssten på vejen er at den lyse vej med de grå belægningssten giver meget mere lys end de sorte asfaltveje. Man kan kombinere farverne af betonstenene så de danner hajtænder, stoplinier og hvad der ellers skal laves ovenpå asfaltveje.

Med betonbelægninger er det også nemt at tvinge trafikken til at blive i deres egen bane og undgår vilde overhalinger på stille veje.

Erhvervsdrivende der jævnligt bestiller betonvarer til belægning eller andre af vores produkter kan opnå besparelse igennem en aftale om samhandel.

Hos FC Beton kan vi hjælpe med planlægning og anlæg af både fortov og villavej. Vi har også helt styr på anlæg af en vendeplads for enden af vejen, eller hvis der skal anlægges parkeringspladser.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her