Permeabel bærelag

Formålet med en permeabel belægning er at vand forsvinder ned igennem en permeabel belægning, i stedet for at vand forsvinder i kloakkerne. Den synlige del af en permeabel belægning består derfor af belægningssten som græsarmering eller Herregårdssten med tilpas stor fugeafstand mellem de enkelte Herregårdsssten. Der kan dog også bruges mindre betonfliser, gerne kombineret med Brosten / Kopsten.

Under den synlige del af en permeabel belægning, lægges et permeabelt bærelag. Et permeabelt bærelag består af en sammensætning mellem stentyperne ærter, singles og perler. I sammenligning med sand er ærter, singles og perler større sten. Da stenene er større, kan vand lettere sive ned i et permeabelt bærelag i forhold til et normalt bærelag under en belægning.

Levering

Vi leverer det permeable bærelag i småsække, bigbags og som løsvægt. Permeabelt bærelag bestilles på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11.

Bigbags og småsække pakkes på paller for at gøre det muligt at læsse og aflæsse det permeable grus. Det nødvendige antal paller tillægges automatisk til ordren. Du kan se mere om priser for levering, paller og returnering af paller på siden direkte levering.

Levering til adresser nord for Aarhus i Jylland er altid med vores egne lastbiler. Herfra kan vi aflæsse pallerne med kranen, hvilket betyder at vi kan løfte dem ind bag et hegn, eller ind i haven, hvis der er ønske om dette.

Leveringer til Sjælland, Fyn samt adresser i Jylland beliggende syd for Århus, sker ofte med eksterne vognmænd. De aflæsser typisk med truck, og det er derfor vigtigt at der er fast underlag til trucken ved disse adresser.

 

 

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her