Helleanlæg

Helleanlæg ved City Syd, Skalborg, Aalborg
Ved Aalborg Storcenter i City Syd har vi leveret færdigbeton og kantsten til anlæg af nyt helleanlæg.
FC Beton leverer betonvarer til opbygning af flere forskellige trafikreguleringer, heriblandt helleanlæg som er med til at ændre vejbanen og beskytte fodgængere fra trafikken.

I Skalborg ved Bilka i City Syd lige uden for Aalborg har FC Beton blandt andet leveret kantsten og beton til et nyt helleanlæg som skulle laves i forbindelse med en svingbane.

Helleanlægget er blevet opbygget så midten er fyldt ud med brosten i dele af helleanlægget, mens andre dele er med grønt græs.

Sammen med helleanlæg er det også muligt at lave meget anden trafikregulering ved brug af belægningssten. Det kan være forskellige typer af chikaner eller vejbump.

Ved anlæg af et helt nyt område vil FC Beton kunne levere både fliser og belægningssten til helleanlæg, cykelstier, fortove og vejbane.

Vi kan også være behjælpelige med færdigbeton til at støbe de forskellige elemeter fast samt alt i grus og sand som skal bruges til anlæg af belægningen.

Kontakt os gerne på salg@fc-beton.dk eller 98 34 34 11 for et uforpligtende tilbud på belægning til anlæg af et nyt helleanlæg.

FC Beton arbejder sammen med en række forskellige entreprenører, brolæggere mm. Er du erhvervsdrivende som løbende bestiller større mængder af belægningssten, fortovsfliser, beton, blokke eller lignende har du mulighed for at opnå besparelser igennem en samhandelsaftale. Du kan ansøge om en erhvervsaftale her.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her