DB Varenummer

DB Varenummer er en forkortelse for Danske byggecentre varenummer. DB Nummeret gør det nemmere for forbrugerne at sammenligne produkter på kryds og tværs af de forskellige producenter og byggemarkeder.

Der findes mange forskellige producenter af byggematerialer som vi her hos FC Beton også er en del af. Vi producerer hovedsageligt betonvarer som:

Herudover producerer vi også forskellige typer af mørtel som:

Vores produkter har navne som vi har brugt i mange år, mens du kan finde samme typer af produkter fra andre producenter med andre navne. Derfor kan det nogen gange være svært at sammenligne produkterne fra forskellige producenter, men med DB varenummeret er det noget lettere, da du nu vil kunne se at der er tale om samme produkt blot med forskellige navne. Et af de produkter som vi kender med flest forskellige navne er vores slotsbrosten - en belægningssten som måler 14x21 cm og findes i forskellige tykkelser som 6 og 7 cm. Denne belægningssten kendes også som:

Dermed er der 4 navne for samme sten, og derfor kan det være svært at sammenligne dem hvis man ikke ved at det er samme belægningssten med forskellige navne. Derfor bliver det nemmere for både byggemarkeder og for private at købe ind når man kan sammenligne DB varenummeret.

DB Varenummer hed før i tiden TUN nummer.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her