Antiksten

Antiksten er en belægningssten på 14x21 cm med afrundede kanter, som vi producerer i grå og gråmix. Antiksten er den type sten som vi kalder for Karmona.

  Grå karmona betonsten
  Pris pr. m2 123,53 DKK
  Læg i kurven

   Anvendelse af Antiksten

   Du kan købe vores Antiksten i 6 cm tykkelse, hvilket både passer til belægning i indkørsler og terrasser. Mange anvender Antiksten som den eneste sten i belægningen, men det er også muligt at kombinere denne med andre typer af belægningssten eller betonfliser.

   Antiksten breddemodul

   Antiksten har følgende breddemodul:
   Indbygningsbredde: 14 x n
   Indbygningslængde: 21 x n
   Hvor n er antallet af rækker sten.

   Belægningssten/m2 som du findes angivet på siden er oplyst ud fra modulmålet for Antiksten med 2 - 5 mm fuge.

   Teknisk info

   Normal Antiksten
   Bredde x længde
   14 x 21 cm
   Normal Karmona
   Tykkelse
   6 cm
   Ca. vægt/m2
   130 kg.
   Ca. forbrug/m2
   34 stk.

   Antiksten er en af de belægningssten som har mange navne. Ud over Antiksten og Karmona sten, kendes stenene også som Hjertingsten og Nybrosten.
   Belægningsstenene har samme størrelse som Herregårdssten, men den afrundede kant på stenene giver belægningen et meget anderledes udtryk i forhold til skarpkantede Herregårdssten eller Herregårdssten med slået kant.

   Læggemønstre med Antik belægningssten

   Når der skal anlægges ny belægning med Antiksten er der flere forskellige muligheder. Her kan du se 3 af de mest populære læggemønstre som Antik belægningssten bruges i.

   Levering

   Ved bestilling af Antiksten, leveres 4 stk. halve sten pr. m2. belægning. Alle Antiksten produceres med 2 mm. knasfuge.
    
   Vi kører selv ud med alle leveringer nord for Aarhus. Vores egne lastbiler leverer med kran, hvilket betyder at vi kan løfte pallerne ind over et hegn eller lignende og stille dem inde i haven. Leveringer i resten af Jylland, på Fyn og Sjælland, vil ofte foregå med eksterne vognmænd som læsser pallerne af med en truck. Derfor skal der være fast underlag frem til det ønskede aflæsningssted.
    
   Vi kan ikke levere belægningssten uden at de står på paller. Derfor tilføjes der automatisk det nødvendige antal paller til din ordre når du ønsker at bestille Antiksten her på webshoppen. Priser for paller og returpaller kan du læse mere om her.

   Prisen for levering af Antiksten beregnes ud fra antallet af bestilte paller samt afstanden fra FC Beton til leveringsadressen. Du kan beregne prisen her.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her