Sådan kan du returnere de brugte paller fra FC Beton A/S

Returpaller

Tryk her for at bestille afhentning eller aflevering af brugte paller.

Når du præsenteres for prisen for at afhente paller, har du mulighed for at afbryde din bestilling.

Fliser
, lecablokke osv. fra FC Beton A/S leveres på paller. Derfor tillægges alle ordrer betaling for paller. Der er dog naturligvis mulighed for at levere disse paller tilbage til FC Beton A/S, hvorved der sker en tilbagebetaling pr. palle. Det skal dog bemærkes, at da paller alene har en begrænset levetid, er der en grænse for hvor mange gange en palle kan genbruges. Det betyder at der er et værditab i form af slidtage, hver gang en palle bruges. Derfor fakturerer FC Beton A/S 150 kr. inkl. moms pr. palle, og refunderer 125 kr. inkl. moms pr. palle.

Alle vore kunder er meget velkommen til selv at aflevere de brugte paller hos os, hvorved vi refunderer de nævnte 125 kr. inkl. moms pr. palle. OBS: Da vi ikke har kontorpersonale i Gadbjerg, kan returpaller alene afleveres i Gadbjerg efter bestilling af aflevering af returpaller på ovenstående link. Alle vore kunder er dog også meget velkommen til at bestille en afhentning af brugte paller på en ønsket adresse. Ved at bestille en afhentning af tomme paller opkræver vi dog et gebyr, da en afhentning koster tid for en lastbil, og da vore muligheder for returlæs reduceres. For at minimere dette gebyr, sender vi ikke en lastbil af sted straks. Derimod afhenter vi pallerne næste gang vi alligevel er i området. Det bemærkes, at der derfor kan gå en vis periode før pallerne bliver afhentet. Ved ønske om hurtigere afhentning er dette naturligvis muligt, men i givet fald må der påregnes et højere gebyr efter nærmere aftale. Det bemærkes endvidere, at såfremt der bestilles en oprydning, og dette fortrydes, SKAL man afbestille afhentning af paller. Afbestiller man ikke en afhentning af paller der fortrydes, vil en lastbil køre forgæves, hvilket giver en reel omkostning. Derfor vil man modtage en faktura på en afhentning af paller, medmindre denne afhentning afbestilles. Herudover skal alle returpaller stilles frem til vejen på fast underlag uden forhindringer i form af hegn, hæk eller lignende. I modsat fald faktureres ekstraarbejde og/eller forgæves kørsel efter medgået tid.

Vil du se hvad prisen er for afhentning af returpaller kan du indtaste dit postnummer her:
FC Beton A/S ønsker dog alene at modtage paller der oprindeligt kommer fra FC Beton A/S. På vore fakturaer fremgår det hvor mange paller der er betalt for, og derfor skal du indtaste dit fakturanummer når du bestiller afhentning af paller, ligesom du skal medbringe din faktura når du selv afleverer paller hos FC Beton A/S.  

Tryk her for at bestille afhentning eller aflevering af brugte paller. Når du præsenteres for prisen for at afhente paller, har du mulighed for at afbryde din bestilling.
 
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her