Nybrosten

Nybrosten er belægningssten på 14 cm i bredden og 21 cm i længden. Kanten på stenene er afrundet for at give en blød finish til belægningen.

  Grå karmona betonsten
  Pris pr. m2 123,53 DKK
  Læg i kurven

   Belægningsstenen Nybrosten er en af de typer sten som kendes under flere forskellige navne. Vi har længe kaldt stenen for Karmona, mens andre kalder denne type af belægningssten for Hjertingsten.

   For at opnå en ekstra høj kvalitet, producerer vi Nybrosten i 6 cm tykkelse. Denne sten kan anvendes i indkørsler, på havestier eller på terrasser.

   Man kan sagtens bruge billigere og tyndere Nybrosten på havestien eller terrassen, men levetiden mindskes meget i forhold til den minimale besparelse der er forbundet med indkøb af en tyndere belægningssten.

   Skal belægningen ikke have de afrundede kanter, kan vi anbefale at anvende Hollændersten i stedet.

   For et mere rustikt look, kan der bruges Holmegårdssten med slået kant.

    

   Læggemønstre med Nybrosten

   Der er flere muligheder for at lave spændende læggemønstre med Nybrostenene. De tre mest anvendte læggemønstre med Nybrosten ser du herunder.

   • Vinkelforbandt læggemønster - Nybrosten

    Vinkelforbandt

   • Nybrosten lagt i blokforbandt

    Blokforbandt

   • Halvforbandt læggemønster af Nybrosten

    Halvforbandt

    

    

   Pris for levering

   Prisen for at få leveret Nybrosten fra FC Beton, afhænger af hvor mange paller der bestilles samt afstanden til leveringsadressen. Det er derfor muligt at få en billigere pris for leveringen ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid. Ved eksempelvis at bestille afretningsgrus, fugesand og stabilgrus i bigbags, sammen med de nye Nybro belægningssten kan prisen for levering blive billigere.

   For at vi kan løfte belægningssten og øvrige produkter op på lastbilerne og aflæsse igen ved levering, stiller vi tingene på paller. Webshoppen beregner automatisk hvor mange paller der skal anvendes til leveringen og pallerne tillægges til ordren. Når pallerne er tømte kan du returnere dem til FC Beton, eller du kan bestille en lastbil til afhentning af returpallerne. Se mere om priser for paller og returnering af pallerne her.

   Når vi leverer Nybrosten og øvrige varer i Jylland til adresser nord for Århus er det med vores egne lastbiler. Lastbilerne har en kran påmonteret, så vi kan løfte pallerne ind over hækken og stille dem i haven, hvis du har lyst til at få dem leveret der. Ved leveringer på adresser syd for Aarhus, på Fyn eller Sjælland, vil vi ofte skulle aflæsse med en truck, så hvis pallerne skal stilles inde i haven, skal trucken kunne køre derind.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her