Hjertingsten

Hjertingsten er en af de klassiske belægningssten på 14x21 cm. Hos FC Beton producerer vi denne type sten med en tykkelse på 6 cm da det giver stor styrke og lang levetid til belægningen.

  Grå karmona betonsten
  Pris pr. m2 123,53 DKK
  Læg i kurven

   Anvendelse

   De 6 cm tykke Hjerting belægningssten kan bruges til belægning i både indkørsel og på terrasser. I indkørsler til normale personbiler er det ikke nødvendigt at bruge tykkere Hjertingsten da dem på 6 cm er rigeligt stærke til den normale indkørsel.

   Der findes flere forskellige muligheder i forhold til læggemønstre med denne type sten, hvor de mest populære er halvforbandt, vinkelforbandt og blokforbandt.

   Hvis du ønsker at lave en cirkel i belægningen, kan det godt lade sig gøre med Hjertingstenene, men vi vil anbefale at bruge Herregårdssten i stedet, da vi har forskellige typer af Herregårdssten til lægning af den cirkelformede belægning.

   Læggemønstre

   Udover de mønstre der kan skabes med forskellige farver på belægningsstenene, kan der også anvendes forskellige læggemønstre. De mest populære læggemønstre med Hjertingsten ser du her.

   • Vinkelforbandt læggemønster af Hjertingsten

    Vinkelforbandt

   • Hjertingsten i blokforbandt

    Blokforbandt

   • Halvforbandt læggemønster med Hjertingsten

    Halvforbandt


    

    

   Priser

   Priserne for køb af Hjertingsten er angivet ved den enkelte sten herover. Du kan bestille stenene direkte her fra vores webshop.

   Hjertingsten er endnu en af de belægningssten som findes med flere forskellige navne. Hos FC Beton har vi længe kaldet denne type af belægningssten for Karmona, mens andre kalder den for Nybrosten.

    

   Levering

   Efter du har bestilt, vil vores logistik og transportafdeling gå i gang med at finde den hurtigste levering til dig. Normalt sker leveringen indenfor 10 dage. Vil du være sikker på hurtig levering bedes du kontakte os på mail salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11.

   Hjertingsten leveres med 4 halve sten pr. m². Alle stenene leveres med 2 mm fugeknaster.

   Prisen for levering udregnes efter antallet af bestilte paller og afstanden til leveringsadressen. Det kan derfor ofte blive billigere at få leveret Hjertingsten hvis der bestilles andre produkter sammen med. Det kan være afretningsgrus, stabilgrus og fugesand. Det kan være kantafgrænsning, støttemursten eller trappetrin.

   For at vi kan læsse og aflæsse Hjertingsten og andre produkter, har vi stillet dem på paller. Antallet af paller der er nødvendig for leveringen, udregnes automatisk og tillægges kurven når du handler online hos os. Når du har tømt pallerne, kan du returnere dem selv, eller du kan bestille os til at afhente dem hos dig. Du kan læse mere om priserne for paller og returpaller her.

   Ved levering til adresser nord for Århus i Jylland, bruger vi vores egne lastbiler. Herpå er der monteret en kran som gør det muligt for os at løfte pallerne med Hjertingsten ind over en hæk, et hegn eller lignende. Så ved ønske om levering inde i haven, er det muligt.

   Ved levering til adresser syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland, bruger vi andre vognmænd som aflæsser pallerne med truck. Trucken skal derfor kunne køre til det ønskede aflæsningssted på et fast underlag.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her