Grusgrav

Vi leverer grusgravmaterialer til byggeri og anlægsarbejde i store dele af Danmark og specielt i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi bruger selv meget materiale fra grusgrave når vi støber vores betonfliser, belægningssten og andre færdigstøbte betonvarer.

Grus og sand fra grusgrav
Grus og sand fra grusgrav.
Ved vores nye kontorbygning og mørtelværket bliver grus, sand, sten og andet materiale fra grusgrave pakket i bigbags og småsække. De forskellige typer af grus og sand bliver også læsset på lastbiler og leveret som løsvægt til såvel private som til erhverv.

Vi har også bunker med grus, granitskærver, sten og sand som kan afhentes i egen trailer indenfor vores åbningstider. Du kan bestille og betale hjemmefra via webshoppen her på fc-beton.dk eller du kan betale ved afhentning.

Mørtelværket og vores nye kontorbygning er placeret ved vores gamle grusgrav i Drastrup lige udenfor Aalborg, så vi kan hurtigt og nemt betjene såvel Aalborg som resten af Nordjylland med sand, grus og sten.

Blandt de mest populære grusgrav-materialer som vi leverer, er:


Skal du bruge grusgrav-materiale i løsvægt så ring gerne til os på 98 34 34 11 eller send en mail til salg@fc-beton.dk, så sender vi et godt tilbud tilbage til dig.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her