Farver og overflader på Betonsten og Betonfliser

Overflader på betonsten og fliserEn betonflise og en belægningssten er fremstillet af naturmaterialer og der vil derfor også altid være variationer i udseendet af betonfliser og belægningssten, selvom de er af samme type og farve.

Farven på en flise afhænger bl.a. af overfladens struktur. Strukturen på fliserne kan der være rigtig stor forskel på og nogen fliser kan være næsten helt glatte, mens andre støbes med meget åbne overflader. Du kan læse mere om overfladen på betonvarer fra FC Beton A/S under FC Kvalitet

Når betonfliserne støbes, ved vi hvilken overflade de skal have og hvad der skal til for at de får så ens overflader som naturen tillader det.

Vil du gerne vide mere omkring betonsten og betonfliser og deres overflader, har belægningsgruppen Dansk Beton udgivet et temahæfte med navnet "Overflader på betonsten og fliser - Beskrivelse af betons struktur, farver mv."

Der vil ofte forekomme farveforskelle på belægningssten, fliser og tilbehørssten. Farveforskellene vil kunne ses på både de sorte, gule, røde samt de grå sten og fliser. Farvenuancerne opstår grundet flere forskellige forhold som hærdningstid, fugtindhold, temperaturforhold, farven på det sand som bruges til støbning af stenene og flere andre forhold.

Hos FC Beton gør vi alt hvad vi kan for at vores kantsten, belægningssten, betonfliser, betontrappetrin og alle vores andre betonvarer er så ens som muligt. Alligevel anbefaler vi IKKE at fliser mv. leveres over flere omgange, idet der herved er større risiko for at der kommer en farveforskel, som kan blive synlig i den færdige belægning.

Er du erhvervsdrivende anlægsgartner, brolægger eller lignende og bestiller du jævnligt betonvarer, kan du opnå besparelser ved at indgå en samhandelsaftale med FC Beton
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her