Hvor billige priser har FC Beton?

FC Beton har billige og meget konkurrencedygtige priser så du finder gode priser på betonvarer af høj kvalitet her på siden.

Vi kan producere fliser, belægningssten, støttemursten og øvrige betonvarer i højeste kvalitet og alligevel køre med nogen af markedets billigste priser da vi springer et led over og sælger direkte fra producenten (FC Beton) og til slutkunden.

Du har dog mulighed for at få endnu billigere priser på køb af alt fra terrassefliser og fortovsfliser til kantsten, granitskærver og støbemix. Dette kan du gøre ved at bruge en rabatkode i forbindelse med købet her i webshoppen. Vi uddeler eksempelvis rabatkoder til de messer vi deltager på.

Du kan også spare penge på levering af de bestilte produkter, enten ved at hente selv eller ved at sørge for at bestille flere forskellige produkter på samme tid. På siden Direkte levering kan du se leveringspriserne i dit postnummer afhængigt af hvor mange paller du bestiller.

Det sidste gode råd til at få de absolut billigste priser på indkøb til anlæg af ny terrasse, indkørsel eller lignende er at købe de produkter som der er på tilbud. Se eksempelvis:

Tilbud på Lecablokke
Tilbud på Bondesten
Tilbud på belægningssten
Tilbud på havefliser
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her