Rabatkode til fc-beton.dk

Vil du gerne have lidt rabat når du handler hos FC Beton via webshoppen her på fc-beton.dk kan du bruge en rabatkode.

Når du har fundet de fliser, belægningssten, støttemursten og/eller fundablokke som du ønsker at købe kan du på siden med kundeinformationer indtaste rabatkoden 58gby i feltet til gavekort koder.

Med denne rabatkode vil du få 2 % rabat på ordren.

Du kan opnå større rabatter på flere andre måder når du handler på fc-beton.dk, som vi her vil hjælpe dig til.

En lang række af vores belægningssten, fundblokke, lecablokke, terrassefliser og andre produkter er der diverse tilbud på. Disse tilbud finder du blandt andet på siderne:


Udover at du kan købe sten og fliser på tilbud og at du kan bruge rabatkoden kan du også opnå besparelser på leveringsomkostningerne.

Prisen for levering af de købte belægningssten, havefliser og øvrige produkter beregnes ud fra antallet af bestilte paller og afstanden til leveringsadressen.

Skal du eksempelvis bruge 11 m2 6 cm tykke Herregårdssten vil de fylde en palle. Ved at bestille 1 m2 mere vil du nu bestille 2 paller og dermed kommer du tættere på at få rabat på leveringen.

Bestiller du både belægningssten, betonfliser, grus og sand på samme tid, og bestiller du også kantafgræsning, granitskærver og eventuelt sten til opbygning af en støttemur, vil du få mange paller på ordren, og dermed får du en billigere levering.

På siden direkte levering kan du indtaste dit postnummer og se hvor mange paller du skal bestille for at få en billigere levering af den samlede ordre.

Ved at kombinere mulighederne med at købe de betonvarer som vi har på tilbud, med rabatkoden og ved at bestille flere paller på en gang opnår du den største rabat.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her