Trailerudlejning

 

VI HAR I ØJEBLIKKET DESVÆRRE IKKE TRAILERUDLEJNING

 

Med trailerudlejning hos FC Beton kan du leje en trailer til mange forskellige formål. Du finder flere forskellige størrelser af udlejningstrailere som du kan leje på dagsbasis.


Der er desværre ingen produkter i denne kategoriVi har alt fra små trailere med en totallast på 500 kg til store maskintransportere som du vil kunne leje sammen med vores maskinudlejning og dermed kan du selv transportere de større maskiner hjem.

Når du bestiller en trailer til leje bedes du notere i feltet bemærkninger hvilken data samt hvilken by du ønsker at afhente traileren i. Der kan være 3 dages levering af den ønskede udlejningstrailer i den valgte by. Længere nede på siden kan du se hvor trailerudlejning kan udleveres.

Uanset om du skal bruge en trailer til afhentning af grus og sand til anlægsarbejdet eller om du skal køre haveaffald væk fra haven kan du finde en trailer her i vores trailerudlejning som passer til dit behov. Skulle du mod forventning ikke finde den ønskede trailer er du velkommen til at skrive på salg@fc-beton.dk med dine ønsker til en trailer og så finder vi en trailer som passer til dine behov som du kan leje.

Du kan også benytte en trailer til selv at hente nogen af de betonvarer som du kan bestille her på fc-beton.dk Det kan blandt andet være:

Eller nogen af de mange andre typer af produkter.


Trailerudlejning udlevering

Den lejede trailer kan udleveres i følgende byer:

Jylland


FynSjælland


 

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her