Parkeringshus

Parkeringshus med FC-Kaluk
Parkeringshus med FC-Kaluk.
Til et parkeringshus benyttes der ofte rigtigt meget beton. Der laves ofte store elementer som samles til parkeringshuset, men det bruges også flydebeton til støbning på stedet.

FC Beton kan levere flydebeton til byggerier i store dele af Nordjylland. Med hovedsæde lige uden for Aalborg kan vores betonblandere køre langt omkring med beton til støbning af fundamenter og lignende.

Som belægning i parkeringshuse benyttes ofte belægningssten som vores FC Kaluk eller FC Kvadratluk. Disse belægningssten har en stor styrke og er samtidigt designet så de griber fast i hinanden og dermed mindskes muligheden for udskridning.

En ekstra fordel ved vores belægningssten FC Kaluk og FC Kvadratluk er at det er udviklet til maskinnedlægning så store arealer som belægningen i parkeringshuse kan hurtigt blive belagt med belægningssten.

Der er mange fodgængere i parkeringshuse og for at beskytte fodgængerne kan man bruge kantsten og fortovsfliser til at anlægge fortove inde i parkeringshusene, men for at spare på pladsen vil der også være mulighed for at anvende belægningssten i forskellige farver til at gøre det tydeligt for bilisterne hvor fodgængerne er.

Omkring de fleste parkeringshuse vil der for det meste også blive anlagt et fortov og andre større arealer med belægningssten.

FC Beton kan være behjælpelig med levering af belægningssten, fortovsfliser, kantsten, færdigbeton, grus og sand til byggerier af parkeringshuse og lignende.

Brolæggere, entreprenører og lignende erhvervsdrivende som løbende bestiller belægningssten, fortovsfliser og beton kan opnå gode priser gennem en aftale om samhandel med FC Beton.

Kontakt os på salg@fc-beton.dk eller telefon 98 34 34 11.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her