Maskinudlejning Aalborg

Bemærk! Det er pt IKKE muligt at leje maskiner hos  FC Beton.


Hvis du skal i gang med anlæg af ny terrasse, indkørsel eller lignende belægning kan det være en god start med en maskine til at grave jord væk fra arealet. Det kan eksempelvis være en minigraver. Jorden kan læsses direkte op i en motorbør og herefter køres væk uden at du behøver at knokle med arbejdet.


Efter jorden er gravet væk kan motorbøren igen bruges til at køre grus og sand på. En pladevibrator benyttes til at presse grus og sand sammen med og herefter kan du blive klar til at lægge fliser.

Er der tale om store tunge fliser kan en fliselæggemaskine være et oplagt valg til at beskytte ryggen mod dumme løft.

Alt i alt kan der bruges mange forskellige maskiner når du skal lægge belægningssten eller betonfliser i haven, og det vil hurtigt blive dyrt at købe de mange forskellige maskiner.

FC Beton tilbyder derfor udlejning af maskiner til anlægsarbejde som du kan bestille til levering eller til afhentning i flere byer i hele landet, herunder Aalborg.

Se udvalget af alle de maskiner du kan leje hos FC Beton på siden Maskinudlejning hvor du også kan se alle de forskellige byer som du kan afhente de lejede maskiner i.

Udover maskiner til leje finder du også afretningsskinner og andet værktøj i vores værktøjsudlejning som kan lette arbejde med anlæg af en ny belægning.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her