Værktøjsudlejning

 

VI HAR I ØJEBLIKKET DESVÆRRE IKKE VÆRKTØJSUDLEJNING

 

Hos FC Beton kan du bestille værktøjsudlejning hvor du køber dagslejebeviser til det antal dage ud ønsker at benytte det lejede værktøj. Herunder ser du vores udvalg af værktøj til udlejning.


Der er desværre ingen produkter i denne kategoriEr der andet værktøj du kunne tænke dig at leje end det du finder her på siden med værktøjsudlejning er du velkommen til at kontakte os på salg@fc-beton.dk, så forsøger vi at anskaffe det værktøj som du ønsker at leje.

Blandt vores udlejningsværktøj finder du det mest anvendte værktøj til arbejde med anlæg af ny flisebelægning, opbygning og nedbrydning af beton og lignede arbejde.

Når du bestiller værktøj til leje kan du afhente det lejede i flere forskellige byer rundt omkring i Jylland på Fyn og Sjælland. Du finder listen over byer herunder.

Ved bestilling af leje værktøj bedes du notere i feltet bemærkninger hvilken by du ønsker at afhente det lejede værktøj i samt hvilken dag du ønsker at afhente det. Bemærk at der kan være 3 dages levering af værktøjet på i den ønskede by.

Værktøjsudlejning med afhentning i Jylland på Fyn og Sjælland

Du kan vælge mellem følgende byer når du skal afhente den lejede værktøj.

Jylland


FynSjælland

Du har også mulighed for at bestille et leveringsbevis hvis du ikke selv ønsker at afhente udlejningsværktøjet. Du finder leveringsbeviset her på siden sammen med produkterne til værktøjsudlejning.


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her