Har FC Beton inspiration til indkørsel?

Søger du inspiration til opbygning af en ny indkørsel med havefliser eller belægningssten, så kan vi hos FC Beton godt hjælpe dig på vej.

På de forskellige sider med blandt andet belægningssten, betonfliser og lignende kan du finde billedgallerier hvor du kan se eksempler på hvordan forskellige kombinationer kan se ud.

Du finder også udvalgte læggemønstre på sider med herregårdssten, betonfliser, hollændersten osv. Disse kan du også benytte som inspiration til hvordan din nye indkørsel skal se ud.

I Frejlev lidt uden for Aalborg har vi en udstilling med både fliser, støttemursten, belægningssten og mange andre af vores produkter som du er velkommen til at besøge. Her vil du også kunne få inspiration til hvordan din indkørsel skal anlægges.

Skal du selv stå for anlæg af indkørslen kan du få hjælp via vores gør det selv guide: Gør det selv indkørsel, hvor du vil få vejledende råd til opbygningen af indkørslen.

Vi kan både være behjælpelige med fliser, belægningssten, grus og sand til opbygningen af indkørslen. Du skal blandt andet bruge:
Ved at bestille fliser og sand på samme tid vil vi kunne levere det hele med en lastbil. Prisen for levering afhænger af antallet af paller samt afstanden til leveringsadressen, så der kan ofte spares penge på leveringen ved at bestille sand og fliser på samme tid.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her