Fordele ved samhandel med FC Beton A/S


FC Beton lastbiler
Vognparken hos FC Beton holder klar til at levere betonvarer til hele Danmark
FC Beton A/S har eksisteret i over 70 år. Igennem disse år har vi udviklet unikke produkter og service af høj FC Kvalitet.

Vi forbedrer til stadighed vores høje kvalitet på vore produkter igennem vores kvalitetsstyringssystemer, samt igennem kontrol af produkter på vores interne laboratorium.

Da det er forskellige forhold der kendetegner høj kvalitet på vore enkelte produktgrupper, er vores høje kvalitet omtalt specifikt under hver produktgruppe. Fælles for vore produkter er dog, at vore produkter er ensartede, har en lang levetid og er lette at arbejde med. Et godt eksempel på kvaliteten af produkterne hos FC Beton A/S er, at inden Danmark trådte ind i EF, det nuværende EU, var kvalitetskravene til betonfliser og belægningssten højere i Danmark end i Sydeuropa. Efter Danmark trådte ind i EF, blev kvalitetskravene harmoniseret, således kravene blev større i Sydeuropa, men omvendt blev kravene mere lempelige i Danmark. Selvom FC Beton A/S herved fik mulighed for at producere havefliser og belægningssten billigere, valgte vi at bevare den gode kvalitet. Det gjorde vi fordi parametre som frost, sne og saltning er hårde ved betonvarer, og vi fik jo ikke mindre frost og sne i Danmark ved at træde ind i EF. FC Beton A/S kunne altså have valgt at producere i en lavere og billigere kvalitet, men følte et ansvar for slutbrugeren af vore produkter.

Tilsvarende er der i Danmark mulighed for at producere blokke i forskellige kvaliteter. FC Beton A/S har valgt alene at producere A-blokke, dvs. blokke i højeste kvalitet.

Mens vores høje kvalitet er omtalt specifikt under hver produktgruppe, er kvaliteten af vores service ikke produktafhængig, og kan bl.a. sammenfattes til følgende forhold:

  • Et stort og fleksibelt produktionsapparat sikrer høj leveringssikkerhed af friske varer, hvorved levetiden hos vore slutkunder bliver længst mulig
  • Egen vognpark sikrer kort leveringstid, hvorved lagerførende kunder kan reducere eget minimumslager
  • Egen vognpark sikrer leverance til tiden
  • Mange produktgrupper sikrer at kunden kun behøver at handle ét sted og derved kan opnå massive besparelser på transport
  • Ekspertise, oparbejdet igennem mere end 70 år, sikrer kompetent, vedkommende og interesseret vejledning, både ved salg og levering
Kombinationen af kvalitet og service sikrer vores kunder tryghed og besparelser i både tid og i penge – samtidig med at vores kunder sikres de bedste vilkår for at opnå flotte og kreative løsninger, uanset om vores kunde er professionel eller nybegynder.

Vi er altid klar med gode råd, tips og inspiration til lægning af jeres nye terrasse, indkørsel, parkeringsplads eller lignende samt vejledning om beton. Vi sætter altid kunden i centrum og finder netop det eller de produkter, der egner sig bedst til jeres byggeri. Kontakt os eller kom forbi og se vores udstilling af havefliser og belægningssten.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her