Sorte herregårdssten

Hos FC Beton A/S forhandler vi koksgrå herregårdssten. Her kalder vi dem bare ikke herregårdssten, men i stedet slotsbrosten, 14/21 med og uden skiffer eller Karmona.

Ja kært barn har mange navne, men for at prøve at generalisere lidt, prøver vi her at kalde alle disse typer af belægningssten for herregårdssten. Leder du efter koksgrå herregårdssten kan du se her hvilke produkter du kan købe hos FC Beton A/S.   Koksgrå herregårdssten på terrassen

   Med de koksgrå herregårdssten kan du let få masser af farvespil på terrassen. Du kan lave dine egne mønstre ved at kombinere de koksgrå herregårdssten med eksempelvis andre farver som grå, eller du kan lave et tilfældigt mønster ved at bruge nogen af de pakker der er mixet med koksgrå herregårdssten. Det kan være paller der er pakket med herregårdssten i gråmix, brunmix eller rødmix.

   Pallerne med de forskellige mix er pakket så der bliver et tilfældigt farvemønster når herregårdsstenene bliver lagt.

   Koksgrå herregårdssten til indkørsel

   De koksgrå herregårdssten er små og tykke, så de er ideelle til indkørslen. Med koksgrå herregårdssten har du mulighed for at lave en lille streg der angiver hvor der er plads til bilen, hvor cyklerne skal stilles eller lignende. Det er også muligt at lave forskellige farvemønstre med herregårdsstenene som ruder eller som forskellige firkanter.

   Vores slotsbrosten bliver også produceret i en version der giver mulighed for at lave cirkler, så hvis du vil have en sort cirkel af herregårdssten i din indkørsel, er dette også en mulighed.

   For at minimere sandsynligheden for udskridning anbefaler vi at lave en kantsikring med Herregårdsblokke som sættes i jordfugtig beton. Se eksempelvis mere om anlæg af ny indkørsel på siden: Gør det selv indkørsel.

   Få vejledning til sorte herregårdssten

   Hvis du er i tvivl om noget vedrørende vores sorte herregårdssten eller blot søger inspiration, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 98 34 34 11 eller sende os en mail på salg@fc-beton.dk

   Levering

   Når du bestiller koksgrå herregårdssten hos FC Beton beregner vi med det samme hvor mange paller der skal bruges for at vi kan levere stenene. Pallerne bliver automatisk tilføjet til indkøbskurven i takt med at der er behov for flere. Prisen for pallerne afhænger af de forskellige produkter. Ved returnering af pallerne refunderer FC Beton en del af beløbet for pallen.

   Leveringen kan ske i hele landet. Levering i Jylland nord for Aarhus sker med egne lastbiler hvor vi har kran på, som kan løfte pallerne ind over en hæk eller lignende. Leveringer syd for Århus på Sjælland og Fyn sker ofte med andre vognmænd som læsser af med truck, hvilket gør at pallerne med herregårdssten og andre produkter kun kan stilles hvor trucken kan køre hen.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her