Rugbrødssten

Rugbrødssten er kaldenavnet for vores Herregårdsblokke med slået kant. Her finder du udvalget af de sten som du kan købe online.



      Rugbrødsstenene måler 14x21x14 cm.

      Anvendelse

      Typisk anvendes rugbrødssten sammen med Herregårdssten. De kan brugs som kantafgrænsning så belægningen ikke skrider ud til siden, eller de kan bruges til opbygning af en mindre støttemur ved siden af belægningen.

      Der er mange muligheder for at bruge rugbrødsstenene i haven, hvor de også kan bruges til opbygning af et højbed.

      Levering

      Når du bestiller rugbrødssten hos os, vil vores logistikafdeling hurtigst muligt finde en leveringsdag. Levering af stenene sker indenfor 10 dage, men oftest hurtigere. Ønskes der en hurtig levering, bedes du ringe til 98 34 34 11 eller sende en mail til salg@fc-beton.dk og oplyse ordrenummeret samt den ønskede leveringsdato.

      Levering i Jylland nord for Aarhus sker med egne lastbiler, som har monteret en kran der vil kunne løfte pallerne med sten ind i haven, selvom det skal være over en hæk eller et hegn. Ved levering syd for Århus, på Fyn og Sjælland, aflæsses pallerne med en truck, så her skal trucken kunne køre til det ønskede leveringssted.

      For at kunne læsse og aflæsse rugbrødssten, står de på paller. Når der bestilles sten på vores webshop tilføjes der automatisk det nødvendige antal paller til ordren. Prisen for levering afhænger af antallet af bestilte paller, samt leveringsadressen. Du kan læse mere om prisen for levering og for paller på siden her.
      X
      Like os på Facebook

      Opnå følgende fordele

      Du finder os her