Permeabel vandgennemtrængende grus

Permeabel vandgennemtrængende grus er velegnet til at lade overfladevand sive ned i jorden, i stedet for at overfladevand ledes i kloakken. Permeabel vandgennemtrængende grus anvendes derfor normalt sammen med belægningssten i en permeabel belægning.

Det der gør permeabel vandgennemtrængende grus vandgennemtrængelig, er at gruset består af relativt store sten i et mix mellem singles, ærter og perler.

Levering

Vi leverer vandgennemtrængende grus til størstedelen af Danmark. Du kan bestille det permeable grus i småsække, bigbags eller som løsvægt.

Bigbags og småsække står på paller for at vi kan læsse og aflæsse gruset. Derfor tilføjes der automatisk det nødvendige antal paller til ordren. Når pallerne er tømte, kan de returneres til os.

Vi leverer med egne lastbiler til alle adresser nord for Aarhus. På vores lastbiler har vi en kran som gør at vi kan løfte pallerne ind i haven eller ind bag ved et hegn hvis der er ønske om dette.

Leveringer på Lolland, Sjælland, Fyn samt adresser syd for Århus i Jylland, sker ofte med andre vognmænd. Her vil pallerne blive aflæsset med truck, og der skal derfor være fast underlag som trucken kan køre på.

 

 

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her