Permeabel nedlægningsmateriale

Permeabel nedlægningsmateriale består af sten i størrelsen 4 - 32 mm., dvs. singles, ærter og perler. Permeabel nedlægningsmateriale anvendes normalt under permeable belægninger og bidrager til at lade regnvand sive ned i jorden.

 

Ønsker du tilbud på permeabelt grus bedes du kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11.


Levering

 

FC Beton leverer permeabelt nedlægningsmateriale i bigbags, i småsække samt i løs vægt. Levering af løsvægt kan ske ved bestilling på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11.

Bigbags leveres på paller, og derfor tilføjes der automatisk en palle til ordren pr bigbag. Småsække pakkes også på paller for at vi kan læsse og aflæsse sækkene. Du kan se mere om priser for levering, paller og returpaller på siden direkte levering.

Leveringer af permeabel nedlægningsmateriale i den nordligste del af Jylland (adresser nord for Aarhus) foretages altid af vores egne lastbiler. Disse lastbiler har påmonteret en kran som kan løfte pallerne ind bag ved et hegn eller ind i haven, hvis der er ønske om dette. Leveringer på Sjælland, Fyn samt adresser syd for Århus, sker oftest med andre vognmænd, som aflæsser pallerne med en truck. Derfor skal der være fast underlag frem til det ønskede aflæsningssted.

 

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her