Multikant

Multikant 14x21x14 cm blokke bruges blandt andet til kantafgrænsning, kantsikring og til mange andre ting.   Multikant bliver produceret i mange forskellige farver og farvemix så du kan få et helt specielt udtryk i haven med disse kantblokke.

   Anvendelse

   Udover at benytte Multikant 14x21x14 cm blokke som kantsikring og kantafgræsning kan du også bruge disse blokke til opbygning af et højbed, som trappetrin eller flere andre ting.

   Det er muligt at lime Multikant blokke sammen med fliseklæber hvis du eksempelvis vil lave et højbed, en mindre støttemur eller lignende.

   Multikant blokkene er en del af vores Slotsbrosten og dermed også en af de betonsten som går under mange andre navne. Med størrelsen på 14x21 cm passer den sammen med en belægning af 14x21 cm Slotsbrosten med slået kant.

   Blandt de mange andre navne som bruges om Multikant blokke er:


   Hvis du køber Multikant 14x21x14 cm i farvemix bør der tages sten ned i gennem de forskellige lag på pallen og gerne fra flere forskellige paller, da der kan være mange ensfarvede sten på et lag. Sættes mange ensfarvede blokke ved siden af hinanden får man ikke det ønskede spil i farverne.

   Udover blokkene på 14x21x14 cm produceres der også blokke til cirkelformede belægninger, trapper, højbede mm.

   Levering

   Ved bestilling af Multikant blokke online her på fc-beton.dk vil vores logistik og transportafdeling gå i gang med at finde den hurtigste levering. Normalt vil alle ordre blive leveret indenfor 10 dage, men ofte noget hurtigere. Ved ønske om hurtig levering bedes du kontakte os på salg@fc-beton.dk eller 98 34 34 11.

   Prisen for levering bliver udregnet af vores webshop på baggrund af afstanden til leveringsadressen og antallet af bestilte paller. Ofte vil det derfor være muligt at opnå en billigere pris for leveringen ved at bestille flere forskellige produkter, så husk at bestille fliseklæber, Herregårdssten, grus og sand sammen med Multikant blokkene.

   Levering af Multikantblokke kan ske til adresser i Jylland samt på Fyn og Sjælland. Leveringer i Jylland nord for Aarhus, sker altid med egne lastbiler. På lastbilerne er der en kran til aflæsning, hvilket betyder at vi kan løfte pallerne med multikant ind over hækken og stille dem i haven, hvis der er ønske om dette. Ved levering syd for Århus, på Fyn eller Sjælland, vil levering ofte ske med lastbiler der aflæsser med truck. Derfor skal der være fast underlag som trucken kan køre på til det ønskede leveringssted.

   For at vi kan pakke lastbilerne og igen læsse varerne af ved leveringsadressen står vores Multikantblokke på paller som vores andre betonvarer. Derfor bliver der automatisk tilføjet det nødvendige antal paller til din ordre.

   Du kan læse mere om paller, priser og levering samt dine muligheder for returnering af pallerne på siden Direkte Levering.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her